Erasmus - dárek pro hostitelskou rodinu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Erasmus - dárek pro hostitelskou rodinu
Ahoj, neměli byste tip na vhodnou drobnou pozornost pro hostitelskou rodinu dítěte na Erasmu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My jsme neměli dítě na výměnném pobytu, ale bylo v hostitelské rodině při zájezdu s pěveckým souborem. A poslali jsme knihu o pamětihodnostech ( teď nevím co se nakonec vybralo, jestli města, okolí nebo Prahy), byly tam popisky v několika jazycích. A panenku oblečenou do místního kroje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková Do muslimské rodiny jedině chlast a vepřové buřty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych volila typické české věci (jídlo, pití, magnetku z Vašeho města, z Prahy). Udělala bych takový balíček…piva, Becherovka, pro děti české sladkosti, bonbóny). Nevím jak tam dítě pojede (autobus, letadlo) a jak daleko, ale třeba bych jim tam ještě šoupla třeba šišku uheráku.
- Citovat
- Upravit
@SAJ Ahoj, ideálně něco typicky našeho a nepodléhajícího zkáze.
Becherovka asi ok, lázeňské oplatky mi přijdou také jak dobrý dárek, nějaká sada Koh-i-noor nebo jak se to píše také, pokud se něco dělá přímo ve vašem městě, také by to šlo, třeba pokud máte mýdlárnu, pralinkárnu (tam už to může být blbé na převoz)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barboramerk Se mi jednou stalo no… Sice v gardu, že jsem měl na stáži klučinu z bývalé jugošky, muslima, a jak mu chutnal buřt u táboráku… Se zeptal až pozdě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šátek, vánoční ozdobička z Poniklé, studentská pečeť, Becherovka, slivovice, medovina, knížka o ČR, zdobené perníky
- Citovat
- Upravit
@lucenka Jooo, med, nebo třeba Štramberské uši, pokud jste z regionu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ docela pěkné brožurky o čr mají v Czechturism
Jinak teda opravdu něco našeho, pivo, becherovka, ty oplatky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@barboramerk Zaražené,,ou kej…" A pak už s eptal vždy před jídlem. hele, to byl normální kluk…
Větší sranda je s muslimama v bývalém SSSR. Ti klidně chlastaj. protože jsou pod střechou a Alláh to nevidí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě třeba nějaka kosmetická drobnost z Manufaktury, Dermacolu.
Pak typický. jsou smaltované hrnečky, mají úspěch i v zahraničí.
- Citovat
- Upravit
@Premek_Orac ha ha a to chudák kdyby jedl aspoň vepřový maso, ale dostal nálož prasečí kůže a rozdmletejch kopyt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit