Práce v dm drogerii
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Vedení a kolegyně budeš mít všude jiné. A vše ostatní se dozvíš na pohovoru. Někdy si vedoucí směny upravují podle potřeb kolektivu ![]()
- Citovat
- Upravit
V drogerii nepracuji, ale tak co se týče prac. doby, je to převážně ranní a odpolední. Záleží jak ve velkém městě ta prodejna je, u nás mají většinou od PO - PÁ do 18 hodin. SO do 12 a NE zavřeno.
Ranní bude cca od 7 - 14, odpolední od cca 12 - 18. Sobota bych tipla že chodí třeba jen ranní směna.
Fakt záleží na konkrétním městě, každé má jinou otevírací dobu. Řekla bych že můžeš mít na hodinu cca 70, 75 Kč (zase záleží na velikosti města).
Na zkrácený také třeba berou, ale myslím si, že je pro ně, jakožto pro společnost lepší vzít na celý.. páč pokud vezmou na zkrácený, tak třeba hledají dvě prodavačky, což si myslím, že spíš je pro ně výhodnější jen jedna na celý.
Ale jak píše anonymka výše… vše se dozvíš na pohovoru.
- Citovat
- Upravit
Anonymní děkuji za odpověď u nás je právě otevřena od 8-19 a sobota do 13. Což plný uvázek 8 hodin mi přijde jako blbost vždyt by přes odpoledne byly obě směny. a krátky, dlouhý týden by jim asi zas nevyšli 12hod když musí být před otevřením prodejny a po zavření prodejny zas uklidit. Tak si myslím že asi jedině zkracený uvázek..Já mám totiž možnost jít makat do velkého obchodu jenže tam je ranní, odpolední + víkend 12 a jen nanejvíš za 10000kč když je odmakanej celý měsíc někdy ani to ne..A to mi přijde dost malo tak jestli mi nevyjde lepší hledat prací někde na zkr. uvazek.
- Citovat
- Upravit
Nebo budes delat kratky dlouhy tyden, to jsou dny od rana do vecera. Tak jsem delala v obchode.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
chtěla bych se zeptat na info ohledně pracovní pozice v Dmku.. jedná se o práci pokladní, práci se zbožím a zástup vedoucí prodejny - na zkrácený úvazek..
Zajímalo by mne, jak v DMku funguje zkrácený úvazek, jestli je to třeba 5 dní v týdnu po 4-5h a nebo třeba 3 dny v týdnu po 8h?
Pak ta práce se zbožím - mám problém s plotýnkou v páteři a nemůžu nosit těžké věci, je to problém?
A zástup vedoucí prodejny obnáší co všechno?
A jak se tam pohybuje plat, na ten zkrácený úvazek?
Jste obecně v DMku spokojené? ![]()
Děkuji předem za reakce ![]()
P. S.: Prosím nepište, že se to dozvím na pohovoru. Termín pohovoru je pro mne trochu problematický a pokud bych například při přebírání zboží musela manipulovat s nějakými těžšími vahami, tak ani nemá cenu, abych se ho účastnila. Proto se ptám dopředu těch, které vědí, jak to tam chodí.. díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pracuji ve skladě v Dm, my pro prodejny chystáme palety, do boxů skládáme zboží…no a ty boxy těžké jsou, ale pokud vím, tak si prodavačky pomůžou ten box s palety naložit na vozíček s kolečkama, takže ho pak vozíš po prodejně a vyndaváš to zboží
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oliš píše:
Ahoj, pracuji ve skladě v Dm, my pro prodejny chystáme palety, do boxů skládáme zboží…no a ty boxy těžké jsou, ale pokud vím, tak si prodavačky pomůžou ten box s palety naložit na vozíček s kolečkama, takže ho pak vozíš po prodejně a vyndaváš to zboží
Ahoj, díky za odpověd - a ten box váží kolik cca? Na ten vozíček musí box naložit ta prodavačka taky, tedy já, je to tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta váha je různá, ale pod 20kg to asi nebude…ano, ale pokud vím, tak to prodavačky přendavají ve dvou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oliš píše:
Ta váha je různá, ale pod 20kg to asi nebude…ano, ale pokud vím, tak to prodavačky přendavají ve dvou
ty bláho, tak to 20kg nemůžu přendávat ani ve dvou, to ani náhodou ach jo..
A ten zkrácený úvazek - jak je to rozvržené, nevíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etsien Tak hlavně bys to nedělala celý den…a služby nevím, my pracujeme na dvousměnný provoz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@oliš píše:
@Etsien Tak hlavně bys to nedělala celý den…a služby nevím, my pracujeme na dvousměnný provoz
To ja vim.. ale ja nemuzu vubec nic takhle tezkeho zvedat, ani jednorazove, hned mi to jde do nohy..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Etsien píše:
Ahoj,chtěla bych se zeptat na info ohledně pracovní pozice v Dmku.. jedná se o práci pokladní, práci se zbožím a zástup vedoucí prodejny - na zkrácený úvazek..
Zajímalo by mne, jak v DMku funguje zkrácený úvazek, jestli je to třeba 5 dní v týdnu po 4-5h a nebo třeba 3 dny v týdnu po 8h?
Pak ta práce se zbožím - mám problém s plotýnkou v páteři a nemůžu nosit těžké věci, je to problém?
A zástup vedoucí prodejny obnáší co všechno?
A jak se tam pohybuje plat, na ten zkrácený úvazek?
Jste obecně v DMku spokojené?Děkuji předem za reakce
P. S.: Prosím nepište, že se to dozvím na pohovoru. Termín pohovoru je pro mne trochu problematický a pokud bych například při přebírání zboží musela manipulovat s nějakými těžšími vahami, tak ani nemá cenu, abych se ho účastnila. Proto se ptám dopředu těch, které vědí, jak to tam chodí.. díky
Najde se jeste nekdo dalsi se svoji zkusenosti? Nejlepe jeste i ta prodavacka/pokladni, prosíím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
pracuje některá z Vás nebo pracovali jste v dm drogerii? Na internetu toho moc napsano nemají..a tak se snažím zjistit info jinak.
Zajímá mě prostě vše děkuji moc za odpovědí 
Od kolik do kolika je prac.doba, zda je zkr. nebo plný úvázek, kolik bere člověk na hodinu a třeba i jak to +- vychazí na měsíc. A ostatní zkušenosti jaké bylo vedení, kolegyně..