Práce v drogerii TETA

970
1.4.15 19:28

Práce v drogerii TETA

Nepracoval jste někdo nebo nepracujete v drogerii TETA? Jaká je tam pracovní doba, jaký plat, jaký chování nadřízených?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2806
1.4.15 19:46

Ahoj, já tam pracovala těsně po maturitě… Pracovní doba krátký/dlouhý týden, 12h směny. Plat 14 tisíc hrubého. U nadřízených záleží přímo na člověku, jakého máš. Já znala dvě. Jedna super, druha blba… Jinak co se tyče práce jako takove… Mne to tam moc bavilo, drogerky mám rada, jak hezky voní :D ale samozřejmě je taky dost náročná, cely den na nohou, často nosis a zvedas několika kg práci prášky a podobně težké věci… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
1.4.15 20:02

Děkuju, to zní docela dobře. Budují nám tu nový obchod a na dveřích visí inzerát, tak se právě nemám koho přímo zeptat, když se obchod bude teprve otevírat. Chtějí vyučení v oboru drogerie a 3 roky praxi. Já mám jinou školu, praxi s prodejem mám, ale jiný sortiment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
1.4.15 20:18

Taky jsem pracovala..a nízký plat, prostředí uslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
1.4.15 20:20

Ja jsem tam začala pracovat brigadne na prázdniny, myslela jsem, ze si seženu práci v oboru, ale nezdařilo se, jim se tam uvolnilo místo, tak jsem ti vzala.. Mám střední pedak, takže úplně mimo obor i bez praxe :D pak jsem se teda nějak ještě ocitla na nějaký čas c prodejně obuvi a nesrovnatelné… V tetě byl klídek, sefova v pohodě, ani nikdo výš neprudil, oproti tomu butiku, tam to byla buzerace ze všech stran… Teď se nám blíží ve školce prázdniny, tak přemýšlím, ze bych se na prázdniny popsala na brigádu v Tetě znovu, mne se tam vázne moc líbilo :) pokecas se zákazníky, když jich budeš mít dost, budeš si vyndavat zboží na krame… Ale všechno je vždy o lidech… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.5.15 16:12

Ahoj, já v tetě pracuji už 5 let a je to tam čím dál tím horší. Pro zákazníka by se rozdali, ale pro zaměstnance je ani nehne.Plat je naprosto ubohý, nedostáváme ani stravenky. Nikdo ti pořádně nic nevysvětlí, jsi tam řízená podle počítačů. A je veliký rozdíl, jestli pracuješ na té duhové- nové tetě, nebo na těch starých- žlutých. Snažím se si najít jinou práci, ale když už si ji najdu, tak mě chtějí hned a oni na výpověď dohodou nikdy nepřistoupí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
20.5.15 20:19

A jaký je rozdíl mezi starou a novou Tetou? Tady teď právě otevřeli tu novou, nabírali dvě prodavačky navíc, dvě zůstaly z té původní. Posílala jsem životopis, ale bez odpovědi. Takže nemám litovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.6.15 10:05

Rozhodně toho nelituj, sice na těch duhových- nových tetách se už dostávají stravenky a nějaké příspěvky na pojištění (což prostě nechápu, protože jsme jeden podnik a oni mají takovéhle výhody) ale zase té práce..a jestli nabírali 2 prodavačky, tak na zkrácený úvazek na 6 hodin, to tak dělají..Já konečně sehnala jinou práci a dala jsem dvouměsíční výpověď a snaží se mi to prodlužovat jak můžou, dneska ji budu posílat už po 3, protože vždycky se jim na tom něco nelíbí..prostě směšné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
5.6.15 10:29

@Martulena Ty jo, tobě ta Teta leží fakt v žaludku, co? Registrovaná jsi víc než půl roku, ale příspěvky jen pomlouvající tuhle firmu nebo jejich privátní značku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.6.15 08:32

Pracuji v ní už 5 let, vím o čem je řeč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
10.6.15 10:42
@Martulena píše:
Pracuji v ní už 5 let, vím o čem je řeč ;)

To ti neberu. Jen registrovat se na emiminu jen proto, abys diskutovala o Tetě, je trochu zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.15 15:22

U tety jsem již 10.rok a mohu říci, že je to snad nejhorší podnik, kde jsem kdy pracovala!
manažer /ne každý/z vás udělá největšího blbečka a lempla pod sluncem. můžete se ztrhat a stejně je to špatně, takže si nevyděláte a když se ozvete tak hned vytýkací dopis. chtějí mít ze zaměstnanců stádo nemyslících ovcí. nevím jak jsou na tom prodavačky, ale vedoucí a zástupce dost mizerně. nedoporučuji tuto práci nikomu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
19.6.15 11:11

@certice2759 A tam pracuješ na jaké pozici tedy? Když nevíš, jak jsou na tom prodavačky, tak to prodavačka asi nebudeš, a pokud jsi vedoucí nebo zástupce, tak to bys měla vědět, jak na tom podřízení (=prodavačky) jsou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.15 13:47

Jsme na prodejně jenom dvě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.6.15 15:18

Před mateřskou jsem tam pracovala. Byly jsme super kolektiv. Ranní a odpolední směna. Když přišlo zboží, tak to byl mazec. Na prodejně jen 1 a musela i markovat. Hodně práce no.. Peníze nic moc. Ale nestěžuju si. Je to o lidech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat