Práce v Harmonelo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce v Harmonelo
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s prací v Harmonelo.?Ráda bych znala objektivní názor a zkušenosti. Moc děkuji za reakce 🙏 🙂.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zdravicko moje mamka to ma jako přivýdělek a super… půjdu do toho časem taky. Nic clovek nevozí nic necpe..a sirupy jsou super..ujizdime na nich uz cela rodina. A moji male to zachránilo kůži od ekzému… co slibuji i splňují.. jako uzivatel jsem nadšená. Kdybych to znala uz drive, nevýhoda bych tolik tisic za předražené krémy.
Muzu vam poslat prezentační video kdyz budete chtit a poradit jak začít a tak. Stačí napsat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, v Harmonelu jsem od podzimu. Samotné mi to pomohlo po porodu s psychikou a padáním vlasů. Moje maminka užívá sirupy po prodělaném covidu a moc si je pochvaluje a synkovi se upravila stolice, proto jsem se i já rozhodla začít s podnikáním v Harmonelu. Já neprodávám produkty jako takové, ale tvořím si tým se kterým budujeme síť do hloubky. Strategicky což je důležité a výdělky které z toho plynou jsou úplně jinde než nabízení samotných produktů. Pokud byste měla zájem o spolupráci určitě se ozvěte. Za mě jedinečná životní příležitost, vzhledem k tomu, že je firma stále na začátku, ale je důležité mít správné informace, dostávat podporu a vidět reálně výsledky. ![]()
Krásný den Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce u Harmonelo
Dobrý den, jak funguje spolupráce s harmonelo a jaké jsou výdělky? Děkuji za odezvu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tdarinka
Dobry den, spoluprace funguje zakoupenim obchodniho balicku.Ty firma nabizi v ruzne velikosti a dle toho se urcuji i nasledne provize.Mohu s cistym svedomim ovsem rici, ze s takovymi provizemi jako mame v Harmonelu jsem se zatim nikde jinde nesetkala. Registrace je mozna pouze po zadani sponzor ID tzn od nekoho kdo jiz registraci ma ci vam o Harmonelu rekl.Tato osoba se pak stava vasim sponzorem tzn tim kdo by vam mel v zacatcich pomoci s vasimi dotazy. V pripade vaseho zajmu vam mohu do sz napsat detailnejsi info, zde nemohu vkladat odkazy ani pripadne sponzor ID. Krasny den Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kstiburkova dobry den, ano zaregistrovala jsem se, mám o sponzorku, jen moc nevím, balíček si objednam produkty vyzkoušíme, ale co následná propagace, mají lidé zájem o tyto produkty? Jak to nabízet uchopit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tdarinka
To jsou presne otazky na vasi sponzorku.Mela by se vas zeptat jak vy spolupraci vidite (i podle velikosti balicku) a na zaklade toho s vami probrat moznosti propagace, rici kam se muzete obratit kde cerpat informace atd.Jake mate ocekavani. Pokud vam s tim neumi poradit ona pak ve vasi office najdete v pravem dolnim rohu dalsi cleny vasi upline kteri by vam meli poradit. Kazdy takto pracuje se svym tymem ktery si buduje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kstiburkova je mi to jasne dnes jsem dostala odkaz na on-line školení kde by jsme měli dostat více informací 🙏 🙏 😊moc Vám děkuji za reakci na mé otázky hezký den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nabízím spolupráci s firmou Harmonelo - probiotika a prebiotika v sirupech.
Níže posílám i odkaz na video - necelých 20 minut, přehled všech lahviček
http://janickazirafka. harmonelo. video/produkty
Telefon - 720 143 547.
Klidně napište zprávu, zavolám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě je to skvělá přílezitost si přivydělat. Harmonelo má úžasné produkty, které fungují a také za doporučení dostanete slušné provize.
Kdyby jste chtěli Harmonelo sirupy vyzkoušet nebo i vydělat nějaké peníze, tak se podívejte na IG- naše zdraví v harmonii. Mám tam spoustu informací o sirupech i přivýdělku. Po registraci získáte slevu o 20-40%
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji téma
Ahoj, Dobrý den ![]()
obnovuji toto téma a chtěla bych se zeptat, zda možnost spolupráce s Harmonelo je stále aktuální a někde možné?
Dekuji😇
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásný den přeji, spolupráce s Harmonelo možná je, pokud máte zájem zavolejte nebo napište mi na 774 979 689 nebo napiště zprávu. S firmou spolupracuji od ledna roku 2022-produkty užíváme od září 2021, máme skvělý tým se kterým pracujeme na denní bázi.
Nejprve bych vám představila jaké jsou možnosti, vysvětlila vše co by vás zajímalo a rozhodnutí jak do spolupráce jít je pak čistě na vás
.
Přeji krásný den
Katka Stibůrková ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je možné sirupy nabízet i ve vlastních obchodních prostorech?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytná1000 - dobrý večer, věnuji se Harmonelu přesně jeden rok.
Začala jsem u sebe, pak v rodině, u známých i neznámých.
Nezávazně Vás mohu přidat do skupinky, ať si pročtete zkušenosti ostatních, jak sirupy pomáhají.
Se svými lidmi jsem v neustálém kontaktu.
Pokud máte zájem, stačí poslat zprávu na mobil - 720 143 547 a zavolám či mě najdete pod tímto číslem na WhatsApp, poté i na Facebooku.
Registrace je u Harmonela zdarma.
S pozdravem Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit