Práce v Jysk
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce v Jysk
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s prací v Jysku? Jaké máte směny atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobrý den, také by mě zajímalo, jaké máte zkušenosti s prací v Jysku. Jdu ve čtvrtek na pohovor, tak mi asi spoustu věcí řeknou ale přeci jen bych chtěla znát názor těch, co tam pracují nebo pracovali.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jumanji1987 Já jdu až příští týden, tak pak napište info a držím palce 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně se budou vyptávat co víš o Jysku co čekavas od té práce prostě klasika pohovor🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Domík 1 dobře díky, když tak si o nich ještě něco přečtu
a ty jsi tam pracovala nebo jsi byla jen na pohovoru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tam pracuji cca 2 roky. Hlavně buď otevřená ničeho se neboj hlavu tě neurvou. A naopak když se zajímáš o tu firmu budou natčeni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Domík 1 super děkuji. A jaké tam jsou prosím směny? Četla jsem ještě někde jinde nějaké hodnocení na ně a docela je jako zaměstnavatele sepsuli, tak právě ještě zjišťuji tady jestli má někdo zkušenosti. Mám ještě nabídku do pekárny, ale jen na 6hod. denne, takže min peněz, ale zase jako zamestnavatel je prý super, tak právě váhám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hale je to na krátký a dlouhý směny. Zase záleží je to práce s lidmi být obchodník práce s kasou. Zase víc peněz a málo času bych volila Jysk ale zase pekárna dobrý více času.
A taky záleží jaký budeš mít kolektiv všude to je jiný ale jestli miluješ práci s lidmi tak jdi dotoho. Ja mám skvělé zkušenosti jako prodejní asistentka super zkušenost.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak kdy tak máš dlouhý krátký týden a v tom dlouhým máš víkendy hlavně když někdo omarosi nebo něco tak to bereš ty nebo někdo jiný ale zpravne by to mělo být že to bere vedouci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Domík 1 tady právě mají psano přuzna pracovní doba tak jsem z toho jelen 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží do jakého Jysku jdeš všude to mají jiný ale budeš mít normálně dlouhý a krátký týden. Tak na pohovoru se zeptej 🙂 a dej vědět jak pohovor dopadl 🙂 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit