Práce v Kauflandě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6534
12.7.16 19:42

Příspěvek upraven 13.11.21 v 15:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.7.16 19:46

Já chodím občas nakupovat do Kaufu do Brna - Židenic. Mají tam jakousi ježibabu vedoucí a ta každou chvíli řve na lidi, co pracují na pokladně. Ti pokladní jsou tak otrávení, že ty jejich kyselé xichty otráví i zákazníky. Představa, že bych v takových podmínkách pracovala je na provaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
12.7.16 20:01

@hudečice Přítel tam dělá, ale ne přímo pod Kaufem ale přes personální agenturu. Jestli chceš, písni mi do zprávy co tě zajímá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.18 13:23

Holky, oživuji téma.. :D

Má někdo zkušenost s VŘ pro spol. Kaufland na pozici hlavní vedoucí? :-) Moc děkuji za Vaše reakce :)

• Citovat
  • Upravit
1977
25.2.19 10:42

Ahoj oživují diskuzi. Tady u nas přijmou v kauflandu koordinátora prodeje mrazenych potravin a ovoce a zeleniny. Zvazuji tutu práci libi se mi i mzda 29.250,– a každý rok se navysuje + mají také super benefity. Chtěla bych případně vědět něco víc o tomto místu. Za chvíli mi končí mateřská a budu si hledat zaměstnání. Jsem vyucena prodavacka a tohle me celkem zaujalo. Jaká je pracovní doba? V inzeratu píšu ze vyžadují flexibilitu, ale nějaká pracovní doba aspoň na 14 dní dopředu funguje v kaufu? Mám dvě malé děti a byl by pro mne problém denně si preorganizivavat osobní život. Děkuji za případné tipy a rady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
25.2.19 11:18
@Ivulka88 píše:
Ahoj oživují diskuzi. Tady u nas přijmou v kauflandu koordinátora prodeje mrazenych potravin a ovoce a zeleniny. Zvazuji tutu práci libi se mi i mzda 29.250,– a každý rok se navysuje + mají také super benefity. Chtěla bych případně vědět něco víc o tomto místu. Za chvíli mi končí mateřská a budu si hledat zaměstnání. Jsem vyucena prodavacka a tohle me celkem zaujalo. Jaká je pracovní doba? V inzeratu píšu ze vyžadují flexibilitu, ale nějaká pracovní doba aspoň na 14 dní dopředu funguje v kaufu? Mám dvě malé děti a byl by pro mne problém denně si preorganizivavat osobní život. Děkuji za případné tipy a rady. :kytka:
Já osobní zkušenost mám. Je to
@Ivulka88 píše:
Ahoj oživují diskuzi. Tady u nas přijmou v kauflandu koordinátora prodeje mrazenych potravin a ovoce a zeleniny. Zvazuji tutu práci libi se mi i mzda 29.250,– a každý rok se navysuje + mají také super benefity. Chtěla bych případně vědět něco víc o tomto místu. Za chvíli mi končí mateřská a budu si hledat zaměstnání. Jsem vyucena prodavacka a tohle me celkem zaujalo. Jaká je pracovní doba? V inzeratu píšu ze vyžadují flexibilitu, ale nějaká pracovní doba aspoň na 14 dní dopředu funguje v kaufu? Mám dvě malé děti a byl by pro mne problém denně si preorganizivavat osobní život. Děkuji za případné tipy a rady. :kytka:

Já jsem v kauflandu pracovala, hruuuza horsi praci sem nemela. Směny jsem mela od 6ti od večera do pul 4te do rana nebo od 7moli od rana o pul 4te odpo..takze bez auta bych byla nahrana. Delala jsem na suchem skladu to mi vedouci co me nabiral rekl ze mě dá radeji tam protoze v mrazakach a chladakach je pry vetsi drina a těžší věci.. páč jsem drobná tak mel asi strach zda bych to zvládla.. makat umím, rychlá jsem ale teda zedrena jsem byla az az. Natekle prsty z toho tahani tezkeho.. pri pohovoru mi tvrdil jak je ta prace rozdelena pro zeny a muže..neni to pravda pekne kecal. Nekolikrat jsem skladala paletu s krabicema alkoholu, jo když to clovek dava do urovne své výšky tak to jde ale jejich palety jsou rekla bych bez omezeni výšky absolutne se tam nedodrzuje metr a pul. Na jedne nocni jsem se zbalila a sla dom, dvakrat zasebou paleta se skrinema.. tezky ze sem to ani nemohla sundat z regalu.. chlapy co tam pracovali byly sice ochotni pomoct mi ale me bylo blby furt nekoho prosit a otravovat ldyz sam mel kazdy prace dost.a co se týká smen byl vzdycky plán na celý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat