Zkrátit pracovní týden?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zkrátit pracovní týden?
http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?… Co si o tom myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@kissi no já bych to brala, když jsem pracovala byla jsem v práci i 12 hodin takže 10 hodin denně za cenu toho, že bych měla o den víc volna by se mi líbil.
Ale spousta lidí bude namítat, že tak dlouho už člověk nebude pracovat efektivně.
Zase s náturou, že pátek je malá sobota bylo občas skoro škoda chodit do práce, když už v pátek po 14 hodině bylo těžké cokoliv vyřídit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jetsli to ma byt anketa, tak ja bych chtela pracovat 2× tydne po 2 hodinach. Za plny pat samozrejme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali Není to anketa, jen bych chtěla slyšel Váš názor, jako maminek s dětmi co mají školáky, pracující matky, ale i ženy doma ![]()
@Myrha Všechno má svoje pro i proti, že
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kissi
ja vim, jenom jsme tak zertovala.
ale muzu rict, ze u chlapa by mi to vyhovovalo, kdyby 4 dny v tydnu byl pryc dlouho a pak 3 dny byl doma. Ten muj bohuzel je pryc spis 6 dni v tydnu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
Jetsli to ma byt anketa, tak ja bych chtela pracovat 2× tydne po 2 hodinach. Za plny pat samozrejme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro mou práci naprosto „mimo“, takže je mi to jedno. I kdyby to tak čistě teoreticky bylo, tak se mě to stejně týkat nebude
.
- Citovat
- Upravit
Já bych to brala. Stejně jsem na práci víc než 8 hod denně byla zvyklá, takže by to nebyla až taková změna. Jen by tam byl ten volný den navíc, no ![]()
Jen jsem nepochopila, jaký lidi vidí rozdíl mezi tím, jestli by to volno bylo v pátek nebo v pondělí. Vždyť ve výsledku je to to samé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit