Práce v Kauflandě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1210
17.4.13 22:23

Práce v kauflandě

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat asi někdo máte taky zkušenost že jste pracovali v kauflandě (jste byly propuštění ve zkušební době) a pak jste se tam za několik let byly zajímat o práci. Jestli Vás znovu přijali do pracovního poměru? Děkuji předem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2816
17.4.13 23:39

S myslím že pokud jsi byli z KAUFLANDU ;) prouštěna bez problémů, není důvod proč by tě nevzali zpět. Záleží jestli budou mít místo. A nemyslím že by lustrovali kdo kdy u nich dělal :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.4.13 13:02
@jalemina píše:
S myslím že pokud jsi byli z KAUFLANDU ;) prouštěna bez problémů, není důvod proč by tě nevzali zpět. Záleží jestli budou mít místo. A nemyslím že by lustrovali kdo kdy u nich dělal :).

U mě to je trošku jiný, před mnoha lety u nás otevřeli kaufland, pak v kauflandě zavřeli lahůdky a pekárnu (pečivo tam nerozpíkali),přišel tam nový ředitel a ten to chtěl zas otevřít, byla jsem na pohovoru a zrovna pohovor semnou dělal pan ředitel, vzal mě a jela jsem na zaučení do Brna na měsic, bylo mi řečeno panem ředitelem že lahůdky se otevřou další měsíc. Na zaučení v Brně jsem byla jediná prodavačla lahůdek, z pečiva tam nikdo na zaučení nebyl, co tam byla semnou tak ještě paní co se zaučovala na vedoucí lahůdek a od ní jsem se dozvídala další novinky ohledně kauflandu, od ní jsem se dozvěděla že pan ředitel odešel do jiného kauflandu a místo něho přišla paní ředitělka, ta že holky z lahůdek poslala do Jeseníku a že lahůdky se posunuly o další měsíc s otevřením. Po měsící me Brno poslalo zpět dom s tím že se mě mají ozvat z kauflandu, jenomže se mi nikdo neozval a já jsem pak volala u nás na personální a tam o mě ta ženská nic nevěděla že se mám vrátit zpět ze zaučení. Ředitelka tam zrovna nebyla že byla na 3 dny na školení mimo město, tak jsem u nás vybalovala 3 týdny zboží a to mě vždycky po pár dnech dávali někam jinam že pro mě neměli na tom úseku práci. Jak paní ředitelka se vrátila ze školení tak za pár dní si mě zavolala a ptala se mě proč jsem se vrátila, tak jsem ji řekla co mi řekli v Brně a ona mi na to řekla že do Brna volali a že ji řekli že jsem řekla že mi bylo řečeno že se mám vratít zpět, prostě to otočily proti mě. Na konci druhého měsíce jsem dostala od ředitelky výpověď. Tohle se stalo v roce 2007,minulý rok jsem byla v kauflandě na pohovoru, pohovor semnou dělala přímo ředitelka ale zas jiná. Nevzala mě z důvodu že neumím s pokladnou a na rovinu mi řekla že bude hledat dál kdo má zkušenosti s pokladnou. Těďka kaufland u nás staví druhou prodejnu. včera a předevčírem u nás dělali nábor zaměstanců ( vedoucí na všechny pozice, prodavačky/če na všechny pozice, pokladní atd.), já jsem včera tam byla že jsem měla domluvenou schůzku ale jak naschvál jsem se dostala na pohovor zas k té ředitelce co semnou dělala pohovor minulý rok a ještě k tomu si mě pamatuje, takže to byl pohovor - ne pohovor, jenom co mi řekla tak to že se zajímám u stejné firmy a ještě na stejné místo kde jsem u nich pracovala, když jsem ji řekla jak to tenkrát bylo tak mi na to řekla že to je už hrozně dávno a že ona neví jak to přesně bylo že ona tady nebyla. Že jsem u nich prošla školením, prošla jsem si tou prací a tak vím o co jde, že oni tam nejsou od toho aby vybirali koho vemou, že mě posílají dál do 2 kola, že můj dotazník i ze životopisem pošlou do Prahy, tam si to prý přečte vedení a oni se rozhodnou, že do 10-14 dní mi zavolají asi ano nebo ne.Tak proto jsem se ptala na to asi někdo má stejnou zkušenost. Kámoška co bydlí ve Vyškově mi psala že prý kaufland stejné lidi nebere, tak teda nevím asi mám šanci nebo ne. Já zas bydlím v jiném městě jak kámoška. Tenkrát kdybych se dostala u nás do lahůdek a mě propustily tak to je něco jiného, bohužel jsem se tam ani nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 14:31

Teda to koukám, jaký to jsou obštrukce, aby se člověk dostal jako zaměstnanec do Kauflandu a přitom jsem četla dost špatných zkušeností s prací u této firmy. Tak jak to tedy je? To posílají každýho zaměstnance na měsíční školení? To tam i přespávají, když jsou zdaleka? Jaká je pracovní doba a ohodnocení? Od nás je nejbližší Kaufland 30 km a každou chvíli mají inzerát na stránkách ÚP, že přijmou někoho do lahůdek a masa, což je divný.

• Citovat
  • Upravit
1210
18.4.13 15:40
@Anonymní píše:
Teda to koukám, jaký to jsou obštrukce, aby se člověk dostal jako zaměstnanec do Kauflandu a přitom jsem četla dost špatných zkušeností s prací u této firmy. Tak jak to tedy je? To posílají každýho zaměstnance na měsíční školení? To tam i přespávají, když jsou zdaleka? Jaká je pracovní doba a ohodnocení? Od nás je nejbližší Kaufland 30 km a každou chvíli mají inzerát na stránkách ÚP, že přijmou někoho do lahůdek a masa, což je divný.

Já jsem z Prostějova (Olomoucký kraj) a do teďka nechápu proč mě tenkrát poslali na zaučení do Brna a ostatní do Jeseníku, když Olomouc je blíž. Já jsem byla v Brně ubytovaná, to ubytování zařizoval kaufland v Brně, ubytování jsem si zaplatila sama a když jsem chtěla aby mě to bylo proplaceno cesta + ubytování tak jsem musela vyplňit nějaký formulář na to a doložit jízdenky od vlaku a od ubytování. Na základě toho jsem to dostala proplaceno. Tenkrát mi bylo řečeno že kdyby ty lahůdky a pečivo bylo otevřené tak by se na zaučení nejelo. Já jsem v Brně dělala v úseku lahůdek ranní od 6:00-14:00hod.mezi směnna těďka si nepamatuji od kolika byla ale byla do 18:30hod. odpolední od 14:00-22:00hod. Já jsem tam dělala v roce 2007 a první měsíc jak jsem byla na zaučení v Brně tak jsem měla čistýho kolem 12 000kč a další měsíc jsem měla čistýho přes 10 000kč. Jak jsem byla na tom zaučení tak jsem celý měsíc dělala samé výkendy, volno mi dávala jenom v týdnu ta vedoucí těch lahůdek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
18.4.13 16:28

No.. asi tak.. voni s tím výběrkem zas tak velký obštrukce dělat nebudou ;). Jsem si te´d uvědomila, že jsem se vlastně hlásila taky po druhý. dělala jsem tam 6let, pak si našla něco jiného. Po roce jsem hledala práci, a hlásila jsem se na vedoucí pokladen. (když už do tý pakárny zpět, tak za lepší prachy) ozvali se že jsem zaujala a zvali mě na pohovor, jen se to sešlo tak nešťastně, že jsem byla necelý týden v nové práci kde se ozvali dřív, a nechtěla jsem riskovat takže na pohovor jsem nešla. A to měli v životopise přímo psáno že jsem u nich dělala a co.

Jinak jo, na zaučení tě můžou poslat kamkoliv, myslím že když ti všechno proplatí, takový drama to není. Takovej VOD při zaučování sjezdí kauflandů víc, a ve finále může ředitelovat na druhým konci republiky než bydlí.
Pokud jsi schopná, tak tě určitě vezmou :).držím pěsti. S prací je to všude na prd, tak lepší něco než drátem do oka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
18.4.13 16:56
@jalemina píše:
No.. asi tak.. voni s tím výběrkem zas tak velký obštrukce dělat nebudou ;). Jsem si te´d uvědomila, že jsem se vlastně hlásila taky po druhý. dělala jsem tam 6let, pak si našla něco jiného. Po roce jsem hledala práci, a hlásila jsem se na vedoucí pokladen. (když už do tý pakárny zpět, tak za lepší prachy) ozvali se že jsem zaujala a zvali mě na pohovor, jen se to sešlo tak nešťastně, že jsem byla necelý týden v nové práci kde se ozvali dřív, a nechtěla jsem riskovat takže na pohovor jsem nešla. A to měli v životopise přímo psáno že jsem u nich dělala a co.Jinak jo, na zaučení tě můžou poslat kamkoliv, myslím že když ti všechno proplatí, takový drama to není. Takovej VOD při zaučování sjezdí kauflandů víc, a ve finále může ředitelovat na druhým konci republiky než bydlí.
Pokud jsi schopná, tak tě určitě vezmou :).držím pěsti. S prací je to všude na prd, tak lepší něco než drátem do oka :)

Tenkrát mě vzali že jsem měla zkušenost už v lahudkách ale v tescu a věděla jsem už o co jde a co ta práce obnáší, mě ta práce bavila obsluhovat zákazníky. Doufám a věřím že mi to vyjde u nich zase. Kdyby se v Praze podívali do papíru z roku 2007 tak zístijou že mě pan ředitel přijal a pak paní ředitelka že mě propustila ve zkušební době ale důvod tam nenajdou propuštění. Oni neví asi v Brně semnou byly nebo nebyly spokojení. Těďka tam je jiná ředitelka a ta vůbec neví že ty lahůdky byly zavřené a pak je v lednu 2008 otvírali znovu. Nový kaufland by měl mít zas někdo jiny, myslím tím jiný ředitel nebo ředitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.3.14 12:56

Ahoj, ráda bych oživila diskuzi. :mavam:

Zírám na to výběrové řízení. Já poslala CV do Kaufu na inzerát že hledají brigádníky na kasu a dnes jsem mluvila s paní a zítra jdu za vedoucím pokladen Kaufu kam bych měla nastoupit. Pochopila jsem, že mně rovnou vybrali a zítra mi řeknou co, jak, kde, kdy a já budu moc nastoupit. Máte někdo nejčerstvější info? Nejlépe Liberecký kraj. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.15 10:15

Dobrý den rada bych se zeptala jak to chodí a úseku Ovoce a zelenina Kaufland.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
4.2.16 10:28

Má někdo zkušenost jako vedoucí? Co to obnáší, nyní pracuji jako vedoucí, ale v jiném oboru a prostředí. Na malé prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.16 18:24

Hledám info o Kauflandu Olomouc (hlavní sklad), nabízejí práci skladnice za 23.500,–Kč (což mi vychází něco málo přes 18 čistého), bez víkendů, 13 plat, 5 týdnů dovolené…dělali jste tam někdo nebo děláte?
http://kaufland.jobs.cz/detail/?…
Koukám se už dva měsíce a inzerát je stále aktualizován. Měla bych to kousek a za mnohem více peněz, než v bývalé práci a sháním info, jaké to tam je.. jeslti ranní, odpolední, kdy se v pátek končívá, kdy musíte být ráno v práci v pondělí, nadřízení atd..

Dík za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.7.16 18:56

No já jsem tady po Brně slyšela o Kauflandu jenom to nejhorší. Znám i lidi, co tam pracovali a s nechutí odešli. Řekla bych, klasický obchodní řetězec, kde jednou stranou naberou, druhou stranou vyhazují :mrgreen: Není o co stát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.16 19:01
@chipsa píše:
No já jsem tady po Brně slyšela o Kauflandu jenom to nejhorší. Znám i lidi, co tam pracovali a s nechutí odešli. Řekla bych, klasický obchodní řetězec, kde jednou stranou naberou, druhou stranou vyhazují :mrgreen: Není o co stát :mrgreen:

To mi je jasné, inzeráty neustále aktualizují ale ty peníze by mi zato stály… a jsem dost silný člověk, takže nějakou buzeraci vydržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.7.16 19:05
@hudečice píše:
To mi je jasné, inzeráty neustále aktualizují ale ty peníze by mi zato stály… a jsem dost silný člověk, takže nějakou buzeraci vydržím :mrgreen:

Ano, neustále vidím cedulky u Albertu, nebo v Tescu, nebo i v tom Kauflandu nabíráme lidi. Protože málokdo má tak silnou vůli, aby tam vydržel psychickou buzeraci a lidi sami odchází ve zušebce. Ono úplně stačí tam jít jako zákazník a vidět, jak na sebe navzájem řvou, jsou hnusní a zlí..Fuj, tam bych nešla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
12.7.16 19:09

Taky přidám zkušenost, když jsem pracovala v Intersparu. Ano, pracovní doba byla psaná 7.5 hod denně, ranní a odpolední. Takhle to bylo ve smlouvě. Ale smlouva nikoho nezajímala, často jsem místo ve 14.00 odcházela ve 20.00, měli jsme povinné přesčasy, každý víkend jsme trávili tam :mrgreen: Měla jsem 50 hodin za měsíc přesčasů, neproplatili mě je, ani jsem neměla možnost si jinak vykompenzovat. Prý se to považuje za automatiku, tak jsem s tím sekla. A co jsem tak slyšela, v Kauflandu je to podobné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat