Práce v Kauflandu – jaké mají benefity?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Za mě nikdy více!!! Podepsala jsem smlouvu na zkrác. úvazek, ale musela jsem tam být stejně dýl, dokud vedoucí neřekl, že můžu odejít. Já dělala v drog. doplňován zboží, práce fyzicky náročná, navíc pokud ostatní úseky nestíhaly, muselo se jim jít pomoct, takže třeba v zelenině tahat těžké bedny…směny měnili ze dne na den, to že máš něco domluvené nikoho nezajímalo a peníze…11 tis.(v práci furt, jeden volný víkend). Na přechodnou dobu jo, jinak už opravdu nee…
- Citovat
- Upravit
Přílatky za noční směny a víkendy určitě jsou a pokud v kaufu vydržíš (rok nebo dva, nevím přesně) tak i třináctý plat (vyplácí se půlka v červnu a půlka v prosinci). Jo a mají i týden dovolené navíc.
- Citovat
- Upravit
Zkrácený za 11??
Hm já mám ted taky zkrácený, ale 8. A taky dělám 9 hodin a víc
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý večer,prosím o zachování anonymu, zatím není nic jisté.
Dostala sjem pracovní nabídku do kauflandu - bývalá kolegyně říkala na pulty (uzeniny, sýry).
Platové ohodnocení proti mé práci o dost vyšší (základ o cca 3000 v čistém vyšší).
Těch 13 000 hrubého je jen základ - můžu počítat d příplatkem za víkendy a noční směny.
Mají ještě nějaké benefity?
příplatky za noční na pultech se nedělají…max na inventuruz ale to vám vyjde tak 2× do roka…příplatky za svátky, víkendy atd…plus ještě slevovou firemní kartu na cvičení, ale pokud nejste z prahy tak moc asi neužijete…
- Citovat
- Upravit
Jo a 13 plat a týden dovolený navíc po odpracování min doby což je rok a pul…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
příplatky za noční na pultech se nedělají…max na inventuruz ale to vám vyjde tak 2× do roka…příplatky za svátky, víkendy atd…plus ještě slevovou firemní kartu na cvičení, ale pokud nejste z prahy tak moc asi neužijete…
Akorát že jako noční se bere práce od 5-6 hodin
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dostala sjem pracovní nabídku do kauflandu - bývalá kolegyně říkala na pulty (uzeniny, sýry).
Platové ohodnocení proti mé práci o dost vyšší (základ o cca 3000 v čistém vyšší).
Těch 13 000 hrubého je jen základ - můžu počítat d příplatkem za víkendy a noční směny.
Jak už se tady psalo, po roce a půl třináctý plat, jinak benefity žádné.
Já dělám přímo na pultě, na ranní chodíme od půl šesté ráno, takže při ranní je ta půlhodina placená jako noční. Platově si myslím na tom Kaufland není tak špatně oproti jiným podobným supermarketům, i když u nás konkrétně se teď dost šetří na hodinách a tak chodíme na směny v malém počtu a za tu dřinu ba teda mohli na penězích přitlačit
…
Jinak co se těch benefitů týče, ty nejsou, ale konkrétně u nás máme hodně kliku na slevy, pokud něco je, kolegové z masa a mléka nám vždycky řeknou a na tom se dá ušetřit opravdu hodně..
- Citovat
- Upravit
Hledám info o Kauflandu Olomouc (hlavní sklad), nabízejí práci skladnice za 23.500,–Kč (což mi vychází něco málo přes 18 čistého), bez víkendů, 13 plat, 5 týdnů dovolené…dělali jste tam někdo nebo děláte?
http://kaufland.jobs.cz/detail/?…
Koukám se už dva měsíce a inzerát je stále aktualizován. Měla bych to kousek a za mnohem více peněz, než v bývalé práci a sháním info, jaké to tam je.. jeslti ranní, odpolední, kdy se v pátek končívá, kdy musíte být ráno v práci v pondělí, nadřízení atd..
Dík za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nemáte teď někdo aktuální info, jak to vypadá s prací v Kauflandu, prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer,
prosím o zachování anonymu, zatím není nic jisté.