Koupelny Ptáček - práce, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce v koupelny Ptáček
Ahojky, nemáte někdo zkušenosti s prací v této firmě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kathrink píše:
Ahojky, nemáte někdo zkušenosti s prací v této firmě?
Co se týká práce myslím že se jedná o jakou pozici se ucházíte. Tam se pak odvíjí plat a vše ostatní. Kamarád u nich pracuje, mohu se zeptat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kathrink Jsem u této firmy zatím krátce. Dřív jsem dělal u soukromníka kde byla dost nestálá pracovní doba a ve většině času tam byl dost chaos. Jsem člověk co má rád nějaká pravidla a tady u Ptáčka se jich fakt dostává, jak pracovní tak kolektivní je to velká firma, takže hodně lidí a musí to mít nějaký řád. Co bych vyzdvihnul jsou benefity, my jako zaměstnanci jich máme poměrně dost což je fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Philip12 píše:
@Kathrink Jsem u této firmy zatím krátce. Dřív jsem dělal u soukromníka kde byla dost nestálá pracovní doba a ve většině času tam byl dost chaos. Jsem člověk co má rád nějaká pravidla a tady u Ptáčka se jich fakt dostává, jak pracovní tak kolektivní je to velká firma, takže hodně lidí a musí to mít nějaký řád. Co bych vyzdvihnul jsou benefity, my jako zaměstnanci jich máme poměrně dost což je fajn.
Můžu se zeptat jaké benefity se u Ptáčka nabízí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michailika Jeden z benefitů jsou například stravenky které zaměnstnanci i já dostáváme, zvýhodněná multisportka, slevy pro zaměstnance ve firmě Ptáček, 3 dny sick day a je tam i nějaké zvýhodněné volání pro členy rodiny u O2 to ale nevím jak přesně funguje to jsem nevyužil ještě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Philip12 Tak to zní docela dobře. Děkuju za info, já že se chci ucházet o práci v jejich firmě tak sháním info…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodně Nedoporučuji!!!
Koupelny Ptáček Karlovy Vary!!! Koupil jsem koupelny do svého RD za více než 700 000 při koupi samozdřejmě maximální ochota, ale potom neuvěřitelný problém, malé drobné reklamace ještě v záruce doba trvání než se začne něco řešit je min. několik měsíců protože k vám posílají několik znalců, kteří se vám snaží vyvrátit, že je to chyba materialu, ale vaše chyba (musíte přece provádět servis každé čtvrtletí) a neustálé výmluvy.
Potřeboval jsem dokoupit Clic/clac – Uzávěr z bílého litého mramoru k mé vaně, neochota zaměstnancu mě vyvedla z míry ( se tady budeme s..t s takovou prkotinou ) my Vám to objednáme a ozveme se, asi pět krát jsem se připomínal jsou to tři měsíce a nikdo my bohužel do dnes můj špunt k vaně za ca 1500 nedokázal objednat.
PTÁČEK ASI ZTRATIL KŘÍDLA za mě rozhodně NE!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lukassso Pošli fotku té koupelny. Fakt mě to zajímá, cos zrovna u Ptáčka nakoupil za 700. Já mám za půlku, ne tedy od Ptáčka, a to mám třeba čtyřmetrovou kamennou desku z Itálie. Tak by mne zajímalo, jak vypadá koupelna za dvojnásobek. Dík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit