Koupelny Ptáček - práce, zkušenosti

80
11.10.17 13:29

Práce v koupelny Ptáček

Ahojky, nemáte někdo zkušenosti s prací v této firmě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6193
10.11.17 20:56

@Verunka9 také mě zajímá…mám tam nastoupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.4.18 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
4.5.18 12:53
@Kathrink píše:

Co se týká práce myslím že se jedná o jakou pozici se ucházíte. Tam se pak odvíjí plat a vše ostatní. Kamarád u nich pracuje, mohu se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.5.18 13:26

@Kathrink Jsem u této firmy zatím krátce. Dřív jsem dělal u soukromníka kde byla dost nestálá pracovní doba a ve většině času tam byl dost chaos. Jsem člověk co má rád nějaká pravidla a tady u Ptáčka se jich fakt dostává, jak pracovní tak kolektivní je to velká firma, takže hodně lidí a musí to mít nějaký řád. Co bych vyzdvihnul jsou benefity, my jako zaměstnanci jich máme poměrně dost což je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
14.5.18 14:18
@Philip12 píše:
@Kathrink Jsem u této firmy zatím krátce. Dřív jsem dělal u soukromníka kde byla dost nestálá pracovní doba a ve většině času tam byl dost chaos. Jsem člověk co má rád nějaká pravidla a tady u Ptáčka se jich fakt dostává, jak pracovní tak kolektivní je to velká firma, takže hodně lidí a musí to mít nějaký řád. Co bych vyzdvihnul jsou benefity, my jako zaměstnanci jich máme poměrně dost což je fajn.

Můžu se zeptat jaké benefity se u Ptáčka nabízí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.5.18 07:41

@Michailika Jeden z benefitů jsou například stravenky které zaměnstnanci i já dostáváme, zvýhodněná multisportka, slevy pro zaměstnance ve firmě Ptáček, 3 dny sick day a je tam i nějaké zvýhodněné volání pro členy rodiny u O2 to ale nevím jak přesně funguje to jsem nevyužil ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
29.5.18 13:47

@Philip12 Tak to zní docela dobře. Děkuju za info, já že se chci ucházet o práci v jejich firmě tak sháním info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.7.18 12:38

Rozhodně Nedoporučuji!!!
Koupelny Ptáček Karlovy Vary!!! Koupil jsem koupelny do svého RD za více než 700 000 při koupi samozdřejmě maximální ochota, ale potom neuvěřitelný problém, malé drobné reklamace ještě v záruce doba trvání než se začne něco řešit je min. několik měsíců protože k vám posílají několik znalců, kteří se vám snaží vyvrátit, že je to chyba materialu, ale vaše chyba (musíte přece provádět servis každé čtvrtletí) a neustálé výmluvy.
Potřeboval jsem dokoupit Clic/clac – Uzávěr z bílého litého mramoru k mé vaně, neochota zaměstnancu mě vyvedla z míry ( se tady budeme s..t s takovou prkotinou ) my Vám to objednáme a ozveme se, asi pět krát jsem se připomínal jsou to tři měsíce a nikdo my bohužel do dnes můj špunt k vaně za ca 1500 nedokázal objednat.
PTÁČEK ASI ZTRATIL KŘÍDLA za mě rozhodně NE!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10317
31.7.18 12:59

@lukassso Pošli fotku té koupelny. Fakt mě to zajímá, cos zrovna u Ptáčka nakoupil za 700. Já mám za půlku, ne tedy od Ptáčka, a to mám třeba čtyřmetrovou kamennou desku z Itálie. Tak by mne zajímalo, jak vypadá koupelna za dvojnásobek. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat