Práce v obchodě GANT

Anonymní
15.3.17 09:36

Práce v obchodě GANT

Hezký den, máte někdo zkušenost nebo info, co za náplň má prodavačka v Gantu/příp. Tommy Hilfigerovi?
Je to sice mimo můj obor - mám VŠ, prodavačku jsem nikdy nedělala, ale umím velmi dobře anglicky, německy a rusky a práce v těchto obchodech by mě bavila, jelikož jejich oblečení /a styl/ nosím a miluju. Cenově bych si asi pohoršila, ale na druhou stranu, čím sem starší, tím víc k módě tíhnu. Na webu hledají nějaké prodavačky v Praze, požadavky nejsou takové, že musíte být vyloženě vyučená prodavačka a mít x let praxe - naopak tam vítají cizí jazyky. Patří k jejich práci nějaké plnění (prodejního) plánu? Příp. co všechno dělají, oba obchody jsou dražší značka, tudíž když tam zavítám, narváno tam není a prodavačky většinou postávají za pultem, takže netuším, co dělají, pokud tam nemají zákazníky. Samozřejmě je mi jasné, že rovnají věci, napařují, vyskládavají zboží apod., ale mají na starosti třeba i úklid prodejny, komunikaci s dodavatelem apod.?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.3.17 11:20

V nove oteviranem obchode v Praze bude vedouci moje kamaradka. Naprosto skvely clovek. Takze nevahejte a ozvete se na kontakt v inzeratu, jiste vam odpovi na vsechny vase otazky. Sama tu praci miluje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat