Práce v obchodě s oblečením?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
práce v obchodě s oblečením?
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda někdo nemáte zkušenosti s práci v obchodě s oblečením, jako je Takko, New yourker, Terranova…? Zda by mi tu někdo napsal nějaké informace o této práci? Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud je to v obchodním centru, tak jsou směny většinou 12h, od 9 do 9. Práce jak kde, ale obecně se asi nebude lišit toto - doplňování zboží, práce na pokladně, vyskladňování nového zboží, úklid prodejny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám zkušenost s takovýmito obchody, ale jako mladší jsem dělala brigádu v jednom maličko dražším obchodě a bylo to v pohodě. Nenutili se vtírat a bylo to takové pohodové. V obchodech typu NY terranova, atd.. bych to možná čekala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, vím, že to sem moc nepatří, ale vidím, že jste/byly jste zaměstnané v maloobchodě. Potřebuju respondenty do dotazníku pro svou diplomku. Pokud si najdete čas 3 minutky a vyplníte mi ho, budu moc vděčná
Je to pouze pro zaměstnance nebo hledající si práci v maloobchodě. Je jedno, jestli na pozici prodavačky, asistentky prodeje, v kanceláři či vedoucího prodejny. MOC DÍKY!! ![]()
DOTAZNÍK ZDE
- načítám...
- Citovat
- Zmínit