Práce v obchodě Sparkys
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A nemají spíš normálně 12h směny? Záleží jaký budeš mít pracovní fond a tomu odpovídající mzdu. Ale to jsi si měla vyjasnit na pohovoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 tak i směny mají, ale já bych pracovala 6 hodin denně, 5 dnů v týdnu. Ptala jsem se na to 2× a paní mi řekla, že 6ti hodinový úvazek je u nich poloviční. Což jsem nepochopila a dál se neptala. Hrubá mzda na celý je prý 26700 Kč asi, takže půlka je 13350 Kč + nějaké osobní ohodnocení a stravenky.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tak buď jste se špatně pochopily a nebo bych se jim na takovou práci vykašlala. 6h není poloviční úvazek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta mzda je výsměch i pro plný úvazek
to snad není ani minimalka.
Hledala bych jinde, přece nebudeš dělat za 10tis 120h
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 ano je to výsměch a samozřejmě hledám dál. Šla jsem tam spíš ze zvědavosti co se o té práci dozvím, protože inzerát, že hledají prodavačku mají vyvěšený několik měsíců v obchodě. Teď už vím proč
- Citovat
- Upravit
Berte nohy na ramena. Všichni s firmy odchází včetně mě. Budete neustale v práci běhat mezi prodejnama. Prescasy se vam budou snažit neplatit a 6h je schválně. Pokud se Vám něco podaří a mohla by jste mít lepší peníze dojede vedení, které pomluvi veškerou odvedenou práci, aby vám mohli vzít osobní ohodnocení a vy šla se zakladem dom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 zdravím oni říkají hlavně mzdu v průměru pokud máte vše na 100% a dle jejixh vedení není nikdo na 100% tudíž mzdu co slibují nikdy nedostanete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mickal oni se vůbec neozvali, jedině dobře a to paní na pohovoru říkala, jak můžu hned nastoupit, no nešla bych tam. Vtipné je, že inzerát o volném pracovním místě je na prodejně pořád vyvěšený
- Citovat
- Upravit
Prosím anonymně kvůli práci.
Zdravím, byla jsem na pohovoru v obchodě Sparkys a dost mě zarazilo, že 6ti hodinový pracovní úvazek berou jako poloviční a tudíž mi nabídli polovinu hrubé mzdy z celého úvazku. Jakože budu pracovat 6 hodin a dostanu zaplaceno za 4? Zvláštní ne