Práce v outdoor obchodě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No tak každý dobrý prodavač*ka by měl rozumět produktu který prodává, odhadnout zákazníka, umět s ním komunikovat a prodat mu věci, ideálně o něco víc, než původně chtěl a to tak, aby zákazník byl s nákupem spokojený.
Jinak to není dobrý prodavač, popřípadě je to jen podavač.
A ano, ve speciálkých, které nejsou součástí řetězců a nebo to jsou menší řetězce vlastněné českým majitelem by rádi dávali přednost prodavačům, než „asistentům prodeje“ - tedy podavačům.
Nikdo v krámě nepracuje jen pro radost, všichni za to chtějí prachy, že. Protože málo kdo bydlí za úsměv.
Člověk co prodává v obchodě, rozumí věci a umí to není srdcař či nadšenec, ale profesionál. A měl by být dost cenný profesionul, protože tak vzniká dost klíčový podíl zisku v maloobchodě, že.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám zkušenost z Hudy, ale je to už spousta let. Nevím, jak je to tam teď. Nelezu, jsem spíš turista. Kolegyně nebyly ani to. Ale znalost sortimentu (materialy, použití, atd.) byla nutná. To asi jinak nejde ve speciálce. Ale nic, co by se nedalo.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Máte někdo zkušenosti? Mám asi představu, že v takových obchodech pracují spíše srdcaři, kteří se vyznají, není to jen klasický prodej jen tak něčeho..ale třeba se pletu. Obchody typu Hudy, rockpoint atd
proč anonym??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Máte někdo zkušenosti? Mám asi představu, že v takových obchodech pracují spíše srdcaři, kteří se vyznají, není to jen klasický prodej jen tak něčeho..ale třeba se pletu. Obchody typu Hudy, rockpoint atd
Z vlastni zkusenosti ti reknu, ze je vyrazne lepsi, kdyz tam pracuji lidi, kteri maji ty veci z vyzkousene, vyznaji se a poradi. Bohuzel, ale z internich zdroju taky vim, ze ted je takovy nedostatek lidi, ze berou kdekoho. Podle toho to tady na nekterych prodejnach uz vypada. Kamaradka potrebovala posledne koupit krosnu a kdybych tam nesla s ni, tak by si ji mohla vybrat leda tak podle barvy, protoze prodavaci proste vubec nevedeli. A ze jich tam bylo nekolik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit