Práce v SAM73

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.11.23 12:59

Práce v SAM73

Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli tu je někdo, kdo pracuje nebo pracoval v SAM73.
U nás ve městě shání někoho na HPP. Zajímalo by mě jaký to je, plat atd..
Budu moc ráda když se tu někdo najde. Děkuji.❤️

Příspěvek upraven 27.11.23 v 19:36

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
329
27.11.23 13:20

Tady máte 33 hodnocení zaměstnanců

@Anonymní píše:
Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli tu je někdo, kdo pracuje nebo pracoval v SAM73.
U nás ve městě shání někoho na HPP. Zajímalo by mě jaký to je, plat atd..
Budu moc ráda když se tu někdo najde. Děkuji.❤️

https://www.atmoskop.cz/…-o/hodnoceni
Včetně 19 komentářů.
Je tam i 11 hodnocení od zaměstnanců současných.

POČTĚTE SI, tady vám těžko odpoví více lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.11.23 16:57

Byla jsem tam rok, než nám zrušili prodejnu. Plat byl spíš nižší, obzvlášť s přihlédnutím k tomu, že vedení požadovalo, abychom my prodavačky nosily jen naši značku. Já ji nenosila, je to na mě drahé a nelíbí se mi to, takže mi vždycky strhávali body. Hodně se řešil doplňkový prodej. Zažila jsem už lepší zaměstnání, ale i horší.
Naše manažerka ale byla fajn a ta regionální taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
27.11.23 18:01
@Tamtama píše:
Byla jsem tam rok, než nám zrušili prodejnu. Plat byl spíš nižší, obzvlášť s přihlédnutím k tomu, že vedení požadovalo, abychom my prodavačky nosily jen naši značku. Já ji nenosila, je to na mě drahé a nelíbí se mi to, takže mi vždycky strhávali body. Hodně se řešil doplňkový prodej. Zažila jsem už lepší zaměstnání, ale i horší.
Naše manažerka ale byla fajn a ta regionální taky.

Tak já myslela, že vám to jejich oblečení dali jako uniformu zadara :lol:. A oni chtěli, abyste si to koupily, a ještě strhli hodnocení, když ne? Tak to je job snů :roll:.

• Citovat
  • Upravit
krecik.dzungarsky
27.11.23 18:21
@Tamtama píše:
Naše manažerka ale byla fajn a ta regionální taky.

O nic jsi nepřišla. Sam 73 je za mě jeden z těch horších fast fashion řetězců typu Pepco. Drahý není, jen kvalita neodpovídá ceně. Kdysi jsem si tam kupovala letní věci pro sebe i pro dceru. Už tam nechodím. Všechno vydrželo jednu sezónu s tím, že bylo potřeba prát věci pouze na ruční program.

• Citovat
  • Upravit
27.11.23 19:35

Děkuji děvčata za pomoc. Ve středu mám pohovor tak uvidím co se dozvím více.🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat