Práce v Takku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
30.5.19 10:17

Ahojky,
Buzerace v práci je všude ať děláš kde děláš myslím si že hodně důležité je jestli tě to baví…
Já jdu zítra na pohovor tak jsem zvědavá co mi řeknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
3.7.19 19:32
@Lilka1 píše:
Ahojky,
Buzerace v práci je všude ať děláš kde děláš myslím si že hodně důležité je jestli tě to baví…
Já jdu zítra na pohovor tak jsem zvědavá co mi řeknou :)

Ahoj, vzali tě nakonec do Takka? Jak jsi tam spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
8.7.19 18:12

@Lilka1 ahojky jak jsi dopadla v tom Takku? zítra tam jdu na pohovor,8 a půl let jsem dělala pokladní, ale v potravinách, teď jdu teda zkusit něco jiného :-D :-D

@Katuskka ahojky a ty jsi jak dopadla? nebo jsi ještě na pohovoru nebyla? :) já jsem teda zvědavá na zítřek :-D co mi tam pěkného řeknou :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
9.7.19 06:39
@brouk12 píše:
@Lilka1 ahojky jak jsi dopadla v tom Takku? zítra tam jdu na pohovor,8 a půl let jsem dělala pokladní, ale v potravinách, teď jdu teda zkusit něco jiného :-D :-D@Katuskka ahojky a ty jsi jak dopadla? nebo jsi ještě na pohovoru nebyla? :) já jsem teda zvědavá na zítřek :-D co mi tam pěkného řeknou :-D :-D

Mně vzali, nastupuju od srpna, tak jsem zvědavá, jak se mi tam bude líbit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
9.7.19 14:50

@Katuskka a kolik ti nabídli plat? :) mě se mají ozvat do pátku :) tak jsem taky zvědavá a ještě jsem si podala životopis do drogérie Teta tak uvidíme jestli se mi neozvou i od tamať :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
9.7.19 19:14

@brouk12 vedoucí mi říkala, že 14-15 čistého podle počtu hodin ;) z Tet teď odcházím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
9.7.19 19:45

@Katuskka jé jaktože odcházíš z tety? jestli se můžu zeptat? :-D :-D no tak čistého to vypadá super hah :-D akorát to je určitě podle kraje já jsem z Ostravy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
9.7.19 19:49

@brouk12 já jsem taky z ms kraje…u nás budou prodejnu zavírat, ale i bez toho bych dala výpověď, už jsem tam dva roky, a nějak už přetekl pohár trpělivosti…hodně práce, málo peněz, chtějí aby se člověk věnoval zákazníkům, ale bohužel na to kvůli nesmyslné práci nezbývá čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
9.7.19 19:53

@Katuskka jéva tak tetu asi fakt nebrat co? :-( jak to tak poslouchám :-( :-( v těte bych měla nějaký částečný úvazek za 13500 hrubého + stravenky :-O tak asi taky fakt vyzkouším raději Takko :-D :-D i když možná by mě bavilo víc pracovat v drogerii než s oblečením :-D mám 8 a půl let praxi jako pokladní v obchodě z potravinami :-D :-D 17.6 jsem dostala výpověď po roce a 16 dnech z kauflandu :-O :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
9.7.19 21:29

@brouk12 ty peníze jsou tam fakt malé, ještě díky tomu zkrácenému úvazku…Třeba tě vezmou do Takka a bude rozhodnuto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
9.7.19 21:32

@brouk12 ona práce v drogerii vypadá hezky z venku, ale je to spousta práce a člověk si i pěkně makne s těma těžkýma praskama, avivazema apod. V tomhle snad bude výhoda v tom oblečení. Já jsem v oblečení ješte nedělala, tak jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.7.19 19:09

@Katuskka taky jsem s oblečením nikdy nedělala, jedině jsem fakt 8 a půl let byla jako pokladní v obchodě z potravinami :-D ale je fakt, že jsem vybalovala i drogérii takže by mě to i v té tetě bavilo :) :) no z takka mi ještě nevolali tak uvidím zda se mi ozvou nebo ne :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
10.7.19 19:29

@brouk12 mně se z toho takka ozvala vedoucí hned na druhý den..a byla jsi taky na pohovoru jen u vedoucí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
1.8.19 05:42

@brouk12 ahoj,jak jsi dopadla? ozvali se ti odněkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat