Máte někdo smlouvu s poštou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26574
18.10.13 17:24

Máte někdo smlouvu s poštou?

Právě budu podepisovat smlouvu s poštou o bezhotovostní platbě. Takže budu nosit na poštu jen pytel se zásilkami. Nebudu tedy stát frontu a buď zaťukám nebo hodím na přepážku.
Jak to děláte s vyzvedáváním těch přehledů o platbě a papírů s čísly zásilek (posílám doporučeně)? Paní mi nejdřív říkala, že se to posílá poštou, ale teď změnila, že si to musím vyzvedávat na poště. Ale nerada bych tam čekala, vždyť kvůli tomu si dělám tu smlouvu. Mají to tam pro Vás připravené nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13674
18.10.13 17:42

Ahoj, u nás to děláme tak, že buď si to ten člověk vyzvedne, když přijde poslat další zásilky, nebo mu to posíláme poštou. Ale většinou si to vyzvednou u vedoucí, právě, když jdou s dalšíma zásilkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.10.13 18:41

Mam, ale pracovni, a je to tragedie :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
18.10.13 19:02
@bulina píše:
Ahoj, u nás to děláme tak, že buď si to ten člověk vyzvedne, když přijde poslat další zásilky, nebo mu to posíláme poštou. Ale většinou si to vyzvednou u vedoucí, právě, když jdou s dalšíma zásilkama

Aha, takže je to na osobní domluvě? Já bych radši, kdyby mi to posílali, nevadilo by mi za to platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
18.10.13 19:02
@Denis11 píše:
Mam, ale pracovni, a je to tragedie :pocitac:

V čem spočívá ta tragédie? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
18.10.13 19:28
@jenny.fields píše:
Aha, takže je to na osobní domluvě? Já bych radši, kdyby mi to posílali, nevadilo by mi za to platit.

posíláme to jako služební psaní, takže zadarmo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat