Práce v Takku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce v Takku
Holky nedělali jste tam nebo nedělate? Mám tam jít zítra na pohovor ale slyšela jsem že tam mají buzeraci že si ani na záchod nemužou skočit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@lynč neposlouchej, co se kde namluví. Tohle se říká téměř o všech obchodech. A né všude je to stejné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Takku jsem nedělala, ale v jiném obchodě s hadrama ano, v nákupním centru, a buzerace tam skutečně byla i ohledně záchodu. Ale tak s tím skoro „musíš“ počítat dopředu na takovém místě, a je otázka, zda jsi ochotná to ztrpět, případně jak dlouho, jak moc tu práci potřebuješ atd. Ale na pohovor bych určitě šla, abych viděla, s kým budu mít tu čest.
U mě šlo jen o přechodnou dobu před nástupem na VŠ, a nebylo to nic příjemnýho, když se tam po mě vozila jedna slovenská husa - šéfová, jak po nějaké služce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lynč Myslíš takko fasion? tam jsem něco přes rok dělala a asi tak.. byla to dobrá skušenost, každopádně v práci jsem byla dost často, a tlak z vedení byl hodně veliký ( ale to je fakt všude v těchto řetězcích ) prachy jsem ale brala docela dobrý, když tak se ptej co tě zajímá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a na wc jsme teda chodili podle potřeby, jen musel vždy někdo být na prodejně. Nesměli jsme ale na prodejně pít, žvýkat žvýkačku, mít ruce v kapsách..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamartina já vím že je to všude ale znamý tam dělala sestřenka a prej se to nedalo. Po dvouch dnech odešla. Zajímá mě hlavní věc a to jestli se tam dělá kratkej dlouhej tejden? Na pohovor určo pujdu. A za co hlavně buzerovali?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lynč Ono už to je nějakých sedm let co jsem tam dělala, tak nevím přesně jak to tam je teď ale co se týká pracovní doby, tak u nás na prodejně naše vedoucí rozepsala měsíční plán směn, vycházelo to skoro jako krátký, dlouhý týden. Víkend byl většinou každý druhý volný ale kolikrát se stalo že mi volali že potřebují abych dorazila. Přesčasy se neplatili, museli se vybírat volnem. Určitě je to pro začátek spousta nových věcí, jako naučit se s pokladnou, spousta nových výrazů atd, ale do toho se prostě musí najet a nejde to hned, určitě ne během dvou dnů, trvá to. Určitě záleží na ochotě vedoucí té filiálky. Buzerace byla spíše v tom, že muselo být spousta věcí hotová do určitého času, jako měnili se podle plánu stěny, k tomu museli být přesně štendry co kam patří atd.. nedá se to moc popsat. Jezdlili náhodné nákupčí jako kontroloři aby zjistili jak se chováš k zákazníkům. Zhruba jednou týdně jezdívala na obhlídku manažerka, někdy nečekaně, někdy očekávaně. Takže se stalo že nás třeba vyhmátla jak kecáme, nebo že je bordel na prodejně atd, příprava akcí se muselo stíhat včas, kolikrát i po zavíračce. Na pohovor určitě jdi, za to nic nedáš. Já tam byla rok a pr měsíců, pak už mi neprodlouili smlouvu, v podstatě ani nevím pořádně proč. Za tu dobu se tam vystřídalo nejmíň dvacet ženskejch který byli vyšouplý ve zkušebce. Většinou proto e buď byli pomalé, nechovali se dobře k zákazníkům, něco nezvládali. Takže si říkám že to byl docela úspěch že jsem tam vydržela
každopádně nelituju toho, někdy mě to bavilo, někdy byl mega stres ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve všech obchodních řetězcích je tlak, ale vždy je to o lidech, uvidíš, jdi do toho, hlavu vzhůru, vyprdnout se na to můžeš vždycky, třeba to bude tvoje gusto, držím palce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamartina s tím počítam že se budu muset učit novým věcem to mě nevadí. A ještě se tě zeptám na pohovor jsou dvě kola?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lynč tenkrát co jsem byla já tak bylo jedno kolo, ptali se mě i na koníčky, co mě baví, jestli tam chodím nakupovat atak. Pak mi řekli že se do týdne ozvou a už za hodinu mi volali že mě berou
Co byli výběráky pak na naší prodejně tak taky chodili ženský jen jednou a pak se jim volalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lynč píšza
Holky nedělali jste tam nebo nedělate? Mám tam jít zítra na pohovor ale slyšela jsem že tam mají buzeraci že si ani na záchod nemužou skočit
A proc bys nemohla na zachod, to jako curaji u pokladen
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, mě by zajímalo jak jste zasílali životopis. Osobně nebo přes ten jejich formulář co mají na stránkách. Mě to pře něj nejde. Poradí mi někdo?
- Citovat
- Upravit
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké to je v Takku? Ohledně směn přístupu k zaměstnancům, pracovní doby. Může se tam chodit normálně na záchod a co svačiny, dodržuje se to?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké to je v Takku? Ohledně směn přístupu k zaměstnancům, pracovní doby. Může se tam chodit normálně na záchod a co svačiny, dodržuje se to?
To je stejně síla, k čemu tady některé „práce“ dospěly..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit