Práce v TPCA Kolín, zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.6.14 08:38

Práce v TPCA Kolín

Dobrý den maminky. Manželovi sdělili ze dne na den, že do konce měsíce jeho pozice v práci zaniká. Hledáme narychlo jinou práci a odepisovali jsme na nabídku do TPCA, práce v provozu. Hned se ozvali a příští týden ho zřejmě pozvou na pohovor. Ještě upozorňuji, že práci nabízí pracovní agentura, takže by byl agenturní zaměstanec :-(.
Mám dotaz, zda některé z Vás manžel také pracuje v TPCA přes agenturu, zda mu slíbili nebo se později stal kmenovým zaměstnancem a zda má vůbec cenu to tam zkoušet. Manžel má jinak práci dohodnutou ještě jinde, ale dojížděl by daleko, TPCA o dost blíž.
Moc budu vděčná za Vaše příspěvky.
Omlouvám se za anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenka76
28.6.14 08:43

Ahoj, muj bracha dela uz 5 let v Koline pro TPCA, ale jako kmenovy zamestnanec. Minuly rok je hromadne propoustestli s tim, ze jim davali vysoke odstupne. Bracha nechtel, tak ho „pujcili“ na Slovensko na pul roku. Uz je zase zpatky v Koline.Vim,ze chvili delali i na zkraceny smeny, ze nemeli dost prace. Ted tam maji prave vic lidi pres agenturu.
Bracha porad chtel odejit, ze ho to nebavi atd.ale pak si vzpomene na penize, co tam ma, tak se drzi.
Tak nevim, co je lepsi.Asi bych sla na pohovor a pak se rozhodla, jakou praci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.14 09:11

Jsem tam zamestnana pres 7let, nepracuji primo ve vyrobe, ale jako inzenyr pro vyrobu. Jsou narocni, ale plati a to dobre. I pod agenturou. Pres agenturu ted zamestnavaji kvuli novemu modelu auta, rozjizdi se plna vyroba a ceka se co na to odbyt.. Pokud se dostane na pozici, ktera se mu zalibi, verim, ze tam bude spokojeny. A pokud se jako zamestnanec osvedci, jiste ho po nejake dobe zamestnaji jako kmenoveho, takze mu pribude par vyhod, ktere nejsou zanedbatelne. At to zkusi, tim ze jde pres agenturu, muze to tam zabalit ze dne na den(snad jim agentura nediktuje nejake lhuty, kdy tam proste musi byt :think: )
tomhle asi vis.
Hodne stesti a omluva za anonym, zas tak moc nas tam nepracuje :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.14 11:04

Oběma děkuji moc za příspěvky, práce v TPCA snad nebude tak šílená, jak čtu různě po netu. Ještě záleží, jestli manžela vezmou. Anonymní, vše jsme pročetli, viz. tvůj odkaz :-)Pochopila jsem správně, že se u vás pracuje od pondělí do čtvrtka? Pa, so, ne nic? Nebo jsem to špatně pochopila? V jakou hodinu jsou nástupy do práce na denní a noční? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.14 08:56

Ono je to tezke, co clovek, to nazor a to pristup k praci.. Chce to prekousnout fakt, ze tam veli japonsky management a oni kladou duraz na uniformitu-vsichni vsechno vzdy stejne. Mit v tom takovy prachy co oni, taky by se mi nelibilo, kdyby bylo kazde auto „jine“ Proto ty jejich postupy jak pro idiota, ktere mnohdy pro nektere vyzni ve stylu „jsi osel, utahnout sroub/vyskladnit paletu je vlastne desne narocne a tezko rict zda to bez navodu zvladnes“. Ale vsechno je to kvuli kvalite, zpetne kontrole a hlavne i bezpecnosti a zdravi lidi. Kdo se s tim neztotozni, hodne nadava.
Penize jsou tam ale na zdejsi region velmi pekne, pristup k zamestnancum je v mezich pracovniho zakona(i kdyz na vola narazite vsude, ze). Nechci to vychvalovat, to vubec, sama jsem se uz nekolikrat poohlizela jinde, ale jen rikam, ze se tam pracovat da. Nikdo tam nepraska bicem, ale prace za vami zustat proste musi. Vim o spouste lidi(jak z vyroby, tak z kanclu), kteri odesli jinam a zase se vratili zpet..
Ohledne smen: ted se pracuje na 2smeny, po-ct, 6:30-17:11, 18:30-5:11(tech 11minut je divnych, ale je to tak :D ), ale kdyz jede vyroba naplno, pracuje se od nedele nocni do soboty denni.

• Citovat
  • Upravit
336
16.2.16 13:41

Přímo do tpca mě nevzali protože tam zvedají těžká břemena ale dostala jsem možnost dělat kompletace autosedaček dělal to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat