Práce v UK

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
129
9.4.15 19:57

Práce v UK

Ahoj holky, za otázku nic nedám, ale nevíte někdo o nějaké práci v UK pro dvě holčiny? Jsme obě původně učitelky, ale chtěly jsme si zkusit ještě nějaký to vzrůšo:) Já Aj na dobré úrovni, kámoška ji má spíše horší než lepší. Děkuji:) Jinak kdyby jste někdo věděl o nějaké dobré destinaci, kde například není tak složité najít práci například jako servírka, barmanka a atd, tak se taky prosím ozvěte. :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8850
9.4.15 20:16

Vy jste absolventky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.4.15 20:17

JJ, obě Mgr. Akorát já jsem učitelka pro střední a ona pro první stupeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
9.4.15 20:21

A nenašly jste místa…no to je sila :,( no, o práci přichází i ty s praxí třeba po mateřské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
9.4.15 20:38

@Trinity11 Tak zkus pohledat nejake info tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.4.15 20:38

Já zůstat v ČR nechci, ale práci bych našla. Kamarádka se rozloučila po dvou a půl letech se školstvím, že to za takovou almužnu dělat nebude, že ty 15 hodinový denní šichty a nervy v háji opravdu nestojí. Spíš jsme si to chtěly okořenit život..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
9.4.15 20:42

@Trinity11 Nebo jeste lepe tad y. Hledej podle mesta, kde bys chtela zakotvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
9.4.15 20:50

Mrknete na www.pohyby.co.uk - je to stranka pro Cechy a Slovaky v UK… mohly byste tam najit info, ktere muze pomoct…
Jinak ja znam velice dobre East a West Sussex… primo v Brightonu je vzdycky prace v cateringu dost. Ale zase je tam drazsi bydleni… takze to chce nastudovat moznosti a pak se rozhodnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.4.15 20:54

@Black Cat Dík moc..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
9.4.15 20:59

Můžu doporučit: http://www.pracovnipobyty.cz/…e/index.html

Sama jsem byla nedalo Londýna, práce v hotelu, a jednání agentury, rady a veškeré zařizování z jejich strany skvělé. Pokud bych plánovala cestu do UK zas, opět bych se na ně obrátila.

Ovšem záleží, k jakému zaměstnavateli se kdo dostane. Kolegyně na poprvé neměla na hotel štěstí, byly tam špatné podmínky, zavolala do agentury a hned jí pomohli najít druhý hotel, kde bylo vše o mnoho lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.4.15 21:04

No my jsme tady s Coolagentem, zaplatily jsme každá 10 000. Teď jsme v hotelu u CArdiffu a chcem vypadnout, pač to se prostě nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
9.4.15 21:17

@Trinity11 Tak to je tedy pořádný poplatek. Já jsem platila kolem 2000 Kč, ale jak se dívám, ceny šly pěkně nahoru od té doby. :(

A z jakého důvodu, můžu-li se zeptat? Bydlíte v hotelovém pokoji ve ve Staff domku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.4.15 21:40

Šéf- Ital totální magor, řve na nás úplně za všecko, první týden nám nezaplatil. Agentura nám tvrdí, že je to naše chyba, že se moc ptáme..no masakr. Když jsem toho týpka z agentury vážně poslala do pr… tak mě nazval, že jsem agresivní, když se mě snažil vysvětlit, že když šéf na ženskou ( uklízíme a pinglujem) řve, že jak je možný, že hosti se zatím nevystěhovali z pokoje, je normální, tak co byste asi tak udělali? A že když vás seřve za to, že vylejete decku vína z flašky, která zbyla po konzumentech, který si ji koupili v baru a týpek z agentury vám řekne, že je to přeci normální? Na debilitu nejsou zbraně.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2016
9.4.15 22:01

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie