Jsem v práci nepoužitelná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.4.15 15:12

Jsem nepoužitelná

Prosím o zachování anonymity z pochopitelných důvodů, co zde o sobě vypíšu.
Jsem v dnešní době naprosto nevyhovující zaměstnanec. Pracovala jsem v soc. službách - nevydržela jsem fyzickou námahu, téměř nepřetržité služby, buzeraci kolektivu a psychicky vycuclá jsem se složila se zádama. Odešla jsem ve zkušební době. Pak nějakou dobu ÚP a následně práce v Penny. Opět jsem nevydržela neustálý stres u pokladny, přetahování zboží po prodejně, práci nad rámec pracovní doby, buzeraci a ve zkušebce jsem odešla. Následně ÚP a pak úklid - nestíhačka, práce na celý den, celý den v podstatě nahrbená s koštětem, vysavačem nebo mopem, stěhování nábytku, ve zkušebce jsem odpadla se zádama, půlroční léčení, registrace na ÚP. Teď jsem nastoupila do fabriky, jsem ve zkušebce, měla jsem v úterý a ve středu šestnáctku, dnes opět ráno v 6. hodin nástup do práce a před polednem jsem tam omdlela a bylo mi naznačeno, že takový lidi nepotřebujou, tudíž zřejmě taky konec. Já ty podmínky, co dneska skoro všude jsou, prostě nedávám. Trápí mě už X let karpály, trápí mě záda, nemám fyzickou sílu, protože jsem drobná a ke všemu jsem při takových podmínkách i hrozně vystresovaná, zničeho nic brečím, že nic nestíhám, že jsem unavená, křičím doma na všechny, chci někam zalézt a spát. Nemůžou mě motivovat ani peníze, protože to jsou všechno práce za pár korun, co si budeme povídat. Potřebovala jsem se aspoň vypsat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
9.4.15 15:16

…asi nemůžeš dělat nějakou administrativní práci, co? :think:
Hele - ale ty tvoje záda a to všechno…Jestli stejně jednou nebudeš muset do invalidního důchodu - to si přece nevymejšlíš, že tě to tak trápí!! To není tvoje vina…
Navíc - ty podmínky co tady popisuješ by skolily většinu lidí - to není až tak tebou…!! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2874
9.4.15 15:16

V čem jsi vyučená? Mám pocit, že si hledáš pouze práce, které si zdravotně vůbec nesedí.
Dovoluji si navrhnout rekvalifikaci na něco, co tě bude bavit - účetnictví, administrativa a hledala bych si něco v kanceláři než stěhovačky ve velkoskladech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
9.4.15 15:18

Tak buď se zdokonaluj a například se vrať do školy, nebo nějaké kurzy atd, abys nemusela makat rukama, ale hlavou ;) a nebo to budeš muset vydržet, stres je v každé práci… případně bych zkusila zdr. stav zkonzultovat s lékařem, jestli není na místě nějaký invalidní důchod… pokud máš tak problematická záda, jak říkáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
9.4.15 15:18

Ahoj, hlavně bych chtěla říct, že tě chápu a rozumím ti :hug: :srdce:. V dnešní době je sehnat práci strašně těžké a nevadila by ani tak ta práce samotná ale přesně, jak píšeš, ta buzerace, neustálý stres, šéfové se většinou chovají jako prasata (omlouvám se prasátkům).
Bylo by možné zkusit něco sama na živnosťák? Péct dorty, plést čepice, vařit svíčkovou a doručovat ji v okolí…šla bys do něčeho takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
9.4.15 15:19

Napadlo mě, že by sis mohla udělat nějaký rekvalifikační kurz, nebo školu, nebo třeba jen ekonomickou nástavbu. Mohla bys pak být třeba účetní. Ta celý den sedí a dělá klasické hodiny. Bez seberealizace mám obavu, že bys byla odkázaná na UP, nebo na invalidní důchod, tudíž na minimální mzdu.

Příspěvek upraven 09.04.15 v 15:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.15 15:19

Administrativu zkouším, zkouším i další obory, udělala jsem si i dva kurzy pro různé profese, ale výsledek je ten, že buď jsem na ÚP a nebo musím vzít místo, který na mě prostě zbyde a to jsou samý takový „lahůdky“.

• Citovat
  • Upravit
2874
9.4.15 15:22
@Anonymní píše:
Administrativu zkouším, zkouším i další obory, udělala jsem si i dva kurzy pro různé profese, ale výsledek je ten, že buď jsem na ÚP a nebo musím vzít místo, který na mě prostě zbyde a to jsou samý takový „lahůdky“.

A odkud jsi? Z jakého kraje, či města? Ráda ti pomůžu něco najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
9.4.15 15:25

Co zkusit úklid v nemocnici? Sestřenice tam dělala, od 6 do 14:00, mezitím pauzy na kafe a časopis, těžké to není, nic nikam nepřesunuješ. Nebo úklid domácností, to je sice fyzická práce, ale ne nijak extra namáhavá. Nebo pečení dortů a podobně. A především zapracuj na té psychice, určitě se dá najít nějaká sebe-zlepšující kniha, kde bude něco o psychické odolnosti. Je to koneckonců jenom práce, tak proč si tím nechat znechutit i soukromí? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
9.4.15 15:25

To se ve fabrice dela 16 hodin denne? 8o

• Citovat
  • Upravit
6569
9.4.15 15:27

Jaké máš vzdělání? Úklid v nemocnici mne také napadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40966
9.4.15 15:27
@Anonymní píše:

tak písni kolik ti je let, co máš vystudováno, jak se jmenují ty dva kurzy a my ti zkusíme něco poradit :-) a před těma soc. službama jsi dělala co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
9.4.15 15:38
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity z pochopitelných důvodů, co zde o sobě vypíšu.
Jsem v dnešní době naprosto nevyhovující zaměstnanec. Pracovala jsem v soc. službách - nevydržela jsem fyzickou námahu, téměř nepřetržité služby, buzeraci kolektivu a psychicky vycuclá jsem se složila se zádama. Odešla jsem ve zkušební době. Pak nějakou dobu ÚP a následně práce v Penny. Opět jsem nevydržela neustálý stres u pokladny, přetahování zboží po prodejně, práci nad rámec pracovní doby, buzeraci a ve zkušebce jsem odešla. Následně ÚP a pak úklid - nestíhačka, práce na celý den, celý den v podstatě nahrbená s koštětem, vysavačem nebo mopem, stěhování nábytku, ve zkušebce jsem odpadla se zádama, půlroční léčení, registrace na ÚP. Teď jsem nastoupila do fabriky, jsem ve zkušebce, měla jsem v úterý a ve středu šestnáctku, dnes opět ráno v 6. hodin nástup do práce a před polednem jsem tam omdlela a bylo mi naznačeno, že takový lidi nepotřebujou, tudíž zřejmě taky konec. Já ty podmínky, co dneska skoro všude jsou, prostě nedávám. Trápí mě už X let karpály, trápí mě záda, nemám fyzickou sílu, protože jsem drobná a ke všemu jsem při takových podmínkách i hrozně vystresovaná, zničeho nic brečím, že nic nestíhám, že jsem unavená, křičím doma na všechny, chci někam zalézt a spát. Nemůžou mě motivovat ani peníze, protože to jsou všechno práce za pár korun, co si budeme povídat. Potřebovala jsem se aspoň vypsat.

STRES metla lidstva ten skoli kazdeho…

• Citovat
  • Upravit
1461
9.4.15 15:39

Proč si vybíráš práce, které Ti vůbec nesedí?
Jsi chabrus na záda a stále vybíráš práci, která je namáhavá, stání, tahání věcí, úklid. Tak se nediv, že to nezvládáš. Je to stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.15 15:42

Mám ekonomku a kurz pracovníka v soc. službách a asistenta pedagoga. Ze sociálních služeb blbá zkušenost a v administrativě a školství se absolutně nechytám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat