Jsem v práci nepoužitelná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.4.15 16:36

@Mango_Lassi Jeee to nepsala zakladatelka, omlouvám se, měla jsem to nějak rozlišit :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.15 16:37

Sebevědomá opravdu moc nejsem. Jsem neschopná asi i psychicky, ale hlavně fyzicky dát takový podmínky. Ta psychika se pak od toho odvíjí. Bývám tak unavená a bolavá, že pak v noci nemůžu ani spát, když musím dát takový výkon. Teď ty dvě šestnáctky, to bylo hrozný a ráno vstát a jít znovu, tentokrát jen na raní, ale prostě se mi udělalo šoufl a šla jsem k zemi.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
9.4.15 16:39
@Anonymní píše:
Sebevědomá opravdu moc nejsem. Jsem neschopná asi i psychicky, ale hlavně fyzicky dát takový podmínky. Ta psychika se pak od toho odvíjí. Bývám tak unavená a bolavá, že pak v noci nemůžu ani spát, když musím dát takový výkon. Teď ty dvě šestnáctky, to bylo hrozný a ráno vstát a jít znovu, tentokrát jen na raní, ale prostě se mi udělalo šoufl a šla jsem k zemi.

Ano, ale pak je potreba zvazit nejaky jiny druh prace, administrativu napriklad. Jako chapu, ze jsou lidi, kteri nejsou na fyz. praci, na druhou stranu je treba se taky ptat, co udelali, aby svoji situaci zmenili.

• Citovat
  • Upravit
21908
9.4.15 16:39
@Anonymní píše:

Ja bych skoro rekla, ze je to naopak, ze mas psychicky problem a od toho pak fyzicka neschopnost. Vecer ulehas s tim, ze to zas rano bude desny, dalsi den, dalsi tlaky v praci a rano je vymalovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
9.4.15 16:43

Kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
9.4.15 16:49

Ty pracovni podminky jsou dneska hrozny… Kapitalistmus no… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
9.4.15 16:52

Co vím z okolí a i z mých zkušeností, tak fyzicky náročná práce je sice stresující, ale na práci, kde musíš používat hlavu a tím musíš mít více zodpovědnosti, to je teprv pořádná dávka stresu. :nevim: Vyzkoušela jsem si i manuální a také administrativní. Pro mě byla psychická vyčerpanost daleko horší, než fyzická. To samé stres. U té manuální práce, byť nebyla lehká, jsem neměla takový stres jako v té administrativě. :nevim: Možná mě stresovalo i to, že u manuální práce jsem viděla na vlastní oči odvedený kus práce, kdežto v administrativě jsem měla pocit, že i když jsem neustále byla v zápřahu, nikam jsem se neposunula - neměla jsem ten hmatatelný důkaz. A taky i proto, že jeden zadaný úkol mi třeba trval půl dne, což byl úspěch a zadaný úkol v práci ve skladu mi trval třeba jen 30 min.

Pokud chceš pracovat hlavou (soudě dle toho, že máš zdravotní problémy při manuální práci), vyřeš si svůj psychický stav, protože tam je stres mnohonásobně vyšší. Pokud teda nebudeš v nějaké firmě, kde jsi placena za výkon (třeba smlouvy pro pojišťovnu) a ty máš svůj osobní cíl jen 1 smlouvu týdně, to je potom o něčem jiném :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
9.4.15 16:55

Stres plyne jenom z toho ze nadrizeny hazi svoje starosti na podrizeny… To dobrej sef nedela… Hold je to tady plny smejdu… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
9.4.15 16:59
@Majk.w píše:
Stres plyne jenom z toho ze nadrizeny hazi svoje starosti na podrizeny… To dobrej sef nedela… Hold je to tady plny smejdu… :zed: :zed: :zed:

To tak urcite neni vsude. Znam spoustu dobrych sefu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.15 17:03
@Eemii píše:
Kolik ti je let?

47

• Citovat
  • Upravit
34473
9.4.15 17:12

Hele každá práce, kterou chceš dělat pořádně je dřina, v tomhle si nepomůžeš nikde. Já chápu, že makat 16 hodin denně je hodně, ale složit se po 2 dnech? Pochopila bych to za měsíc. Pokud všude skončíš ve zkušebce, tzn. do 3 měsíců tak na tu práci prostě nemáš :nevim: Buď si jí hledej v jiném oboru nebo si pořeš hlavně tu psychiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
9.4.15 17:17
@Anonymní píše:

z takového stresu a práce by se udělalo špatně každému.
Podvědomě cítíš co bys chtěla dělat, tak to má každý -tedy reálné cíle :) ne vysněné-ředitelka čehokoliv, kosmonaut apod.
Tím směrem se zaměř, asi jsi někým do něčeho tlačena a děláš něco co Tě ničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
9.4.15 17:18

Zakladatelko, myslím, že se nejprve potřebuješ dát do pořádku, že bys teď snad nezvládla žádnou práci.. :nevim:. Nevím jaké máš zázemí, zda si můžeš dovolit nějakou dobu „odpočívat“, zda tě podrží partner atd. Je čas se věnovat sobě, hodnotit co dál, zjistit co bys vlastně chtěla dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
9.4.15 17:19

Asi bych zažádala na ÚP o další rekvalifikaci - nějakou, která rozšíří tvé dovednosti jakožto účetní. velká část této práce se dá dělat z domova - takže můžeš zamířit na klienty z okolí a nejen z místa bydliště.
Začni se dávat dohromady po psychické stránce - tam je zakopaný pes.
Pokud budeš na ÚP, tak bych zkoušela najít nenáročnou brigádu - třeba pomoc při vyzvedávání dětí ze školky apod…neměla bys sedět doma a čekat, co za lahůdku na tebe zase zbyde, jak píšeš.
Máš řidičák a auto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.15 17:23

@terien Už tam dělám třetí týden, dělají se tam tři směny, střídání po týdnu. Běžně šestnáctky nejsou, to je spíš nárazovka, když je hodně práce, ale kdo je odmítne, tak se tam neudrží.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat