Prace v ZAHRANICI

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2185
30.11.05 17:33

Prace v ZAHRANICI

Ahoj,
mam rocni dcerku, jsem matka samozivitelka, nikdy jsem nebyla vdana, ale otec ditete je uveden v rodnem liste. Ted jsem dostala zajimavou pracovni nabidku na praci v zahranici, ale bojim se, ze otec ditete ma pravo povolit-nepovolit vycestovavni dcerce (ma to byt na cca 2 az 3 roky). Mate nekdo zkustenosti s timto problemem?
A co se stane, kdyz vycestuji bez povoleni otce??? Bojim se mu o tom jen zminit… :cry: i kdyz u soudu o vyzivnem pro Anie argumentoval, at si najdu praci pri materske…

Diky predem za odpovedi. (muzete mi pripadne dat nekdo kontakt na dobreho pravnika spec. na rodinne pravo z Prahy?)

Hromix a Anie - skoro 15 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
30.11.05 19:58

Ahoj, myslim ze otec ma pravo povolit-nepovolit, a pokud by jsi bez povoleni vycestovala myslim ze bys z toho mohla mit velky problem. Tady se muzes zeptat:

http://www.internetporadna.cz/…/dotazat.php

Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
8.12.05 13:31

Ahoj,
myslim si ze to ani mu rikat nemusis.
Nejste svoji a rozvedeni taky ne… Je urcite soudem sveren do tve pece!! Taky jsem samozivitelka a musela jsem dat k soudu, aby byl sveren do me pece.
Muj pritel, je rozvedeny a dozvedel se ze jeho byv. manzelka i se synem se odstehovala do Kosic a to se dozvedel az kdyz tam bydlela. Nezadala nejaky souhlas… jen porad dava zadosti k soudu o zvyseni vyzivneho :(
Tak at se brzy doberes pravdy.
 Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
9.12.05 23:22

Ak to este je aktualne, mohli by Ti poradit tu:

http://www.nasedite.cz/…ci/index.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
10.12.05 08:13

Ahoj,
nedavno jsme se zrovna o tom bavily s jednou znamou…
Tak pry nemusis se ho ptat, ale musis mu to oznamit! Ta moje znama to tenkrat udelala tak, ze instruovala svoji pravnicku a v dobe, kdy se svoji dcerou sedela v letadle smerem pryc, pravnicka volala jejimu byvalemu, ze odjizdeji :wink:
Jinak, myslim, ze nezalezi na tom, jestli jste nebo nejste manzele nebo rozvedeni - pokud je ten dotycny zapsan jako otec ditete, MUSIS ho informovat, ze s jeho potomkem opousis republiku!!! :(
Hodne stesti a at ti ta prace vyjde!
 Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.7.11 18:38

Podle mě souhlas otce potřebuješ, ale zkus si to vyhledat, nebo pročíst ty odkazy, co tady holky vyvěšují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
27.7.11 18:50

záleží asi na tom, kam to budek v rámci unie souhlas otce nepotřebuješ, pouze by jsi mu to měla oznámit, nejlépe písemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.12.13 21:33

Prosim nasel by se tu nekdo kdo by nam poradil jak funguje zivot b takousku dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí