Práce ve středisku výchovné péče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ja teda zkusenost nemam,ale v mladi jsem mela kamaradku ktera tam byla jako problemove dite,jednou jsem tam za ni byla a urcite to musi byt narocne pro ty vychovatelky,ja bych si na to netroufla nemela bych zadnou autoritu,a u deti co tam jsou se nejaky respekt ziskava hodne tezko.Casto utikaji,kouri nejen cigara a kolikrat se snazi vyrobit i na tajnaka chlast apod.Ale pokud jsi razna tak smele do toho,zkusit to muzes prinejhorsim ve zkusebce muzes odejit ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat, jestli je t někdo, kdo pracuje ve středisku výchovné péče. Měla bych možnost tam nastoupit, ale váhám, mám z toho trochu obavy, abych to zvládala. Ta práce se mi zdá někdy dost nebezpečná, co vím z doslechu. Nikdy jsem se tam dívat nebyla, nemám zkušenost. Možná jde jen o zvyk. Poradíte?
Ahoj ja tam delala v 19ti, v ramci skoly. Pak brigadne. Za me super, delala jsem i ve druzine, a to bylo stokrat horsi. Asi to bylo v pohode, ze ta decka mela ke mne vekove blizko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych se zeptat, jestli je t někdo, kdo pracuje ve středisku výchovné péče. Měla bych možnost tam nastoupit, ale váhám, mám z toho trochu obavy, abych to zvládala. Ta práce se mi zdá někdy dost nebezpečná, co vím z doslechu. Nikdy jsem se tam dívat nebyla, nemám zkušenost. Možná jde jen o zvyk. Poradíte?