Neschopenka po výpovědi s paragrafem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A ten lekar mu da neschopnost na co? Prece ty neschopenky lekar nevydava na pozadani, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@e008 Delší dobu má problémy s bolestí zad, tak by se to rovnou udělalo takhle ![]()
- Citovat
- Upravit
a platí ta ochranná lhůta při hrubém porušení pracovní kázně nebo jak se to jmenuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka To bohužel nevim, proto se ptám, přímo na tohle se nikde zeptat nemůžu a nikde jsem právě nic moc napsaného nenašla ![]()
- Citovat
- Upravit
To je teda chlap jak se patří. Hulí i když ví, že z toho může být v práci problém a když ji chytí, tak místo toho, aby si to dospělácky vyřešil, tak se jde schovat na neschopenku. Chlap do nepohody a zaměstnanec roku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když opravdu neco provedl,tak by se k tomu mel postavit celem. Neschopenka nic neresi,nemuze na ni byt věčně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hrubé porušení pravovní kázně BOHUŽEL jde schovat za neschopenku. Lékař ji může vystavit až tři dny zpětně. Ale to platí při nedostavení se do práce. Pokud je zaměstnanec zfetovanej nebo opilej, žádný lékař mu nepomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj ženyMáme doma takový problém, manžel ráno přijel s tím, že dostal v práci test na drogy a byl pozitivní (THC), nevíme ještě co bude, přotože papír s výpovědí nemá, ten mu nejspíše pošlou, zatim to ale vypadá na paragraf za hrubé porušení pracovního řádu.. co jsem koukala tak možnosti tam jsou, že dostane ukončení pracovního poměru dohodou, pak ten paragraf a nebo ho přeřadí jinam.. ale můj dotaz je: je možné aby do té doby než mu doručí výpověď šel na neschopenku, protože ji nema podepsanou a i kdyby měl, je tam ochranna lhuta 7 dní, vim ze normalne kdyby byla vypoved dohodou jde jit na neschopenku, ale jak s tim paragrafem? Resila jste některá? Dekuji
![]()
To je teda hrdina. Má problém kvůli svojí blbosti a jako super nápad ho napadne zneužití dávek? Ať se k tomu postaví čelem jako chlap
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ka2ka píše:
a platí ta ochranná lhůta při hrubém porušení pracovní kázně nebo jak se to jmenuje
Neplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všem děkuji za rady, nakonec manžel dostal výpověď dohodou, takže nejspíše nejlepší řešení
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Všem děkuji za rady, nakonec manžel dostal výpověď dohodou, takže nejspíše nejlepší řešení![]()
Dohodu. Uzavřeli dohodu. „Výpověď dohodou“ je nesmysl. „Výpověď“ není synonymum pro „ukončení pracovního poměru“, ale jen jeden ze způsobů ukončení. Dohoda je jiný způsob ukončení PP, než výpověď.
Firmy volí při průšvizích tento způsob ukončení, poněvadž je nejschůdnější (nenapadnutelný, na rozdíl od jednostranných ukončení, jako okamžité zrušení PP nebo výpověď).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ženy
Máme doma takový problém, manžel ráno přijel s tím, že dostal v práci test na drogy a byl pozitivní (THC), nevíme ještě co bude, přotože papír s výpovědí nemá, ten mu nejspíše pošlou, zatim to ale vypadá na paragraf za hrubé porušení pracovního řádu.. co jsem koukala tak možnosti tam jsou, že dostane ukončení pracovního poměru dohodou, pak ten paragraf a nebo ho přeřadí jinam.. ale můj dotaz je: je možné aby do té doby než mu doručí výpověď šel na neschopenku, protože ji nema podepsanou a i kdyby měl, je tam ochranna lhuta 7 dní, vim ze normalne kdyby byla vypoved dohodou jde jit na neschopenku, ale jak s tim paragrafem? Resila jste některá? Dekuji