Prace z dom
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prace z dom
Dobrý den nevíte o nějaký práci online
…která by fungovala
kdyby ano když tak do chatu děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Když tento dotaz pokladas, tak si můžeš být na 100% jistá, že ti nabídnou leda nějaký podvod nebo MLM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Když tento dotaz pokladas, tak si můžeš být na 100% jistá, že ti nabídnou leda nějaký podvod nebo MLM.
Ale prosimtě. ![]()
Opakovaně sem dávám nezištně odkaz na práci v call centru (aniž by šlo o jakékoli nabízení čehokoli), a to přesto, že na nábor nových lidí je momentálně vypsaná odměna myslím 700 za kus.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit píše:
Ale prosimtě.
Opakovaně sem dávám nezištně odkaz na práci v call centru (aniž by šlo o jakékoli nabízení čehokoli), a to přesto, že na nábor nových lidí je momentálně vypsaná odměna myslím 700 za kus.![]()
Neblázni, tam se musí pracovat
Tihle hledají něco, co zvládnou doma večer u televize přece, nebo když dítě spí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Neblázni, tam se musí pracovatTihle hledají něco, co zvládnou doma večer u televize přece, nebo když dítě spí
Tak tohle je přesně moje pracovní doba
jsem ilustrátor. Bez hlídání a s věčně nemocným skolkovým dítětem mi nic jiného nezbývá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola píše:
Neblázni, tam se musí pracovatTihle hledají něco, co zvládnou doma večer u televize přece, nebo když dítě spí
No, to musí, no.
![]()
Pro tento případ bych měla taky něco, ale to nezveřejním, protože to už dělám já. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tonka83 píše:
Tak tohle je přesně moje pracovní dobajsem ilustrátor. Bez hlídání a s věčně nemocným skolkovým dítětem mi nic jiného nezbývá.
Na to je zas potřeba umět kreslit. ![]()
Past vedle pasti.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cocain píše:
Dobrý den nevíte o nějaký práci online…která by fungovala
kdyby ano když tak do chatu děkuji
Jak si představuješ online práci, která funguje?
- Citovat
- Upravit
@Cenarius píše:
Takže odborník na MLM? Ráda si přečtu, proč MLM ne.
- Citovat
- Upravit
Vystavování letenek, správa rezervací, tvorba cenových nabídek pro CK/CA, SEO optimalizace, marketingové kampaně…vše se dá dělat online ale musíš to umět a umět v tom chodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit