Práce z domova bez poplatků
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce z domova bez poplatků
Všude vidím na netu nabídky práce z domova za nějaký vstupní poplatek, to je mi jasné že je to podvod, ale nemáte některá z Vás zkušenosti s nějakou bez podvodu a bez poplatků: díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud nelze pracovat v puvodnim zamestani a castecny uvazek z domova nebo nemas zname, tak ne. Nic takoveho neexistuje. Nebo zacni podnikat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obcas vidam inzeraty na telefonni operatory z domu, jinak jsem bohuzel taky na nic kloudneho nenarazila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almira-Alm píše:
Ne neexistuje.
Ále existuje.
Strýc má firmu a nabízí možnost přivýdělku z domova. Prostě domácí práci. Někdy je to stříhání mašliček, někdy plnění časopisů různými dárky,.. A finančně lidi ohodnocuje podle udělaných kusů a finance za to dává fakt dobré.
Jelikož se mu firma už dost rozjela, tak když má zakázku, co nedělá přímo na firmě a je určena i na domácí práci, tak je schopný dát práci až stovce lidí domů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je strašně moc firem, co dávají domácí práci, ale je jasné, že na internetu jsou to z 90% podvody. Chce to chodit a ptát se a ne jen sedět u internetu a čekat, co přijde, nebo nalétnout podvodu z internetu. Známá byla aktivní a měla každý měsíc práci na doma od jiné firmy, nebo ji už některé volali automaticky jestli má znovu zájem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ambriel a odkud je stryc? taky bych si neco na doma vzala, kdysi jsem strihala suche zipy na urcitou miru, ale pan to mel jen narazove obcas kdyz to potreboval na strihat a pak mi to vyslo zrovna nejak nevhod, ze jsem v tu dobu nemohla a on si nasel nekoho jineho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale jo jasně, že je ale přes známé, rozhodně nikdo nehledá na netu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ambriel píše: Ále existuje.Strýc má firmu a nabízí možnost přivýdělku z domova. Prostě domácí práci. Někdy je to stříhání mašliček, někdy plnění časopisů různými dárky,.. A finančně lidi ohodnocuje podle udělaných kusů a finance za to dává fakt dobré.
Jelikož se mu firma už dost rozjela, tak když má zakázku, co nedělá přímo na firmě a je určena i na domácí práci, tak je schopný dát práci až stovce lidí domů.
mohla bys mi, prosím, napsat víc informací? Třeba kde strýc podniká a tak. Protože takováhle nabídka už se skoro nevidí a já bych domácí práci brala. I přesto, že jsem zaměstnaná, tak přivýdělek vždycky dobrý.
- Citovat
- Upravit
Je to podle zakázky, teď zrovna nic na doma nemá. Ale na vánoce toho měl zase mraky, je sám teď rád, že toho nemá momentálně moc. Je to středočeský kraj. Ale nějak se mi nechce ho tady provalovat cizím lidem. Ráda doporučím koho znám, ale takto…
Reagovala jsem především na Almiru, abych jí dokázala, že existuje, ale ne abych dělala reklamu.
Je to především o tom, zadat do googlu správné heslo.
Příspěvek upraven 15.02.14 v 17:46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ambriel Škoda, já jsem z Prahy, mám měsíční miminko a takový přivýdělek by mi pomohl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ambriel píše:
Je to podle zakázky, teď zrovna nic na doma nemá. Ale na vánoce toho měl zase mraky, je sám teď rád, že toho nemá momentálně moc. Je to středočeský kraj. Ale nějak se mi nechce ho tady provalovat cizím lidem. Ráda doporučím koho znám, ale takto…Reagovala jsem především na Almiru, abych jí dokázala, že existuje, ale ne abych dělala reklamu.
Je to především o tom, zadat do googlu správné heslo.Příspěvek upraven 15.02.14 v 17:46
To správné heslo neznám
Moje smůla.
Po tom, co píšeš, by tady skočilo tolik lidí - samozřejmě i já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce na doma
Je nějaká práce na doma bez vstupních poplatků?
![]()
- Citovat
- Upravit