Jaké má banka práva? Stáhnutí výplaty bankou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak to nejspíš neudělala banka, ale exekutor. Můžete jednorázově vybrat z banky myslím dvojnásobek životního minima (ca 6000) nic víc.
Příspěvek upraven 14.02.14 v 08:13
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Žádné exekuce nemáme..
Tak možná právě nějaká nastala, čekej dopis. Mimochodem, ptal se v tý bance, proč má bloklý peníze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže on nemá ani žádné větší pohledávky.. Exekuce to 100% není, ale má půjčku pravě v GEmoney a to si myslím že si stáhly všechno oni.. To ale nemůžou když máme dvě děti že ne??
- Citovat
- Upravit
Tak jestli žádá oddlužení, tak dluhy máte
prostě vás asi předběhl exekutor
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jenže on nemá ani žádné větší pohledávky.. Exekuce to 100% není, ale má půjčku pravě v GEmoney a to si myslím že si stáhly všechno oni.. To ale nemůžou když máme dvě děti že ne??
Drahá tohle nikoho nezajímá, kolik máte dětí. Přiznám se, že nám se to jednou taky stalo, týden před Vánoci a taky nikoho nezajímalo, že jsou vánoce. Pravda my v tý době ještě děti neměli a o exekuci neměl chudák můj muž ani páru. Zjistil až posléze, jak se k ní dostal a vyjímečně to fakt nebylo jeho chybou, stal se obětí podvodu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo dluhy máme, ale platily jsme dobře pořád. dělá si oddlužení protože toho máme moc a čekáme třetí mimčo a z takovýma dluhama by jsme to nezvládly.. Všechny poplatky se platily minuly měsíc.. Já už fakt nevím do banky půjde až z práce
- Citovat
- Upravit
To že čekáte dítě je důvod k oddlužení? No tak to silně pochybuji
- Citovat
- Upravit
Tak at tam alespon zavola. Asi mu nic moc nereknou, ale do odpoledne bych nevydrzela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jo dluhy máme, ale platily jsme dobře pořád. dělá si oddlužení protože toho máme moc a čekáme třetí mimčo a z takovýma dluhama by jsme to nezvládly.. Všechny poplatky se platily minuly měsíc.. Já už fakt nevím do banky půjde až z práce
a všechny ty dluhy jste platili po domluvě s exekutory?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi když bereš dohromady 30000Kč měsíčně a z toho jsou 25000Kč na poplatky tak asi jediný rozumny důvod udělat si oddlužení.. Jako já vím že jsme udělali blbost.. Jsme zadlužení hodně, ale přítel se svým platem zaplati za 3 roky všechen dluh a bude to dobrý.. Jen nechápu kde je tedy ta výplata..
- Citovat
- Upravit
Ani žádní nevolali protože on to nemá na vymáhání.. Ani jeden dluh.. Jsem si 100% jistá…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak asi když bereš dohromady 30000Kč měsíčně a z toho jsou 25000Kč na poplatky tak asi jediný rozumny důvod udělat si oddlužení.. Jako já vím že jsme udělali blbost.. Jsme zadlužení hodně, ale přítel se svým platem zaplati za 3 roky všechen dluh a bude to dobrý.. Jen nechápu kde je tedy ta výplata..
když mám dluhy je rozumné si nepořizovat třetí dítě
Pokud by z toho důvodu dávali oddlužení, dlužníci by si dělali děti jak o život ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky musím se na něco zeptat jelikož jsem celou noc nespala a nevím co budem dělat. No k věci přítel si 12-tého zažádal o oddlužení a včera si chtěl vybrat výplatu a peníže nikde.. Jako banka mu stahla celou vyplatu.. Nemáme z čeho zaplatit najem a poplatky a už vůbec nemluvím o jídle. Čím nakrmím děti to nevím.. Prosím ženy nevíte některá co v takové situaci dělat?