Jaké má banka práva? Stáhnutí výplaty bankou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27254
14.2.14 08:26
@Anonymní píše:
Ani žádní nevolali protože on to nemá na vymáhání.. Ani jeden dluh.. Jsem si 100% jistá…

Oni ti asi ani volat nebudou, přijde doporučený dopis a pokud si ho nevyzvedneš, tak je braný, jako doručený a hotovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
14.2.14 08:28

A neporušili jste smlouvu s bankou, kterou máte na nějaký úvěr?? to pak banka může požadovat okamžité splacení zbývající částky, ale nevěřím, že by vás o tom dopředu neinformovali…
já bych to tipla na exekuci…tak to bývá nejčastěji..dopis Vám přijde třeba později…

nechápu v takové situaci mít další děcko, chudáci věřitelé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.14 08:29

Nemusíš být tak arogantní já se tě tady neptám na názor jestli si máme udělat dítě nebo ne.. Prostě se to stalo i pŘez antikoncepci a promin nikdy bych nešla na potrat.. Ptala jsem se na to co může udělat banka a ne na to jestli mě chce někdo poučovat! Prosím už sem nepíš já bych chtěla od někoho poradit A NÉ SRAŽET K ZEMI

• Citovat
  • Upravit
27254
14.2.14 08:30

@sophinka1 @catherine100 jo to já asi taky nechápu, ale asi selhala antikoncepce. Já bych do 3 dětí nešla ani teď, kdy jediným dluhem je bydlení(hypo+úvěr) a lednička. Prostě vím, že bychom to neuživili. Ne teď, ale třeba v budoucnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
14.2.14 08:31

Já ti jen píšu, že to rozhodně není důvod k oddlužení. Dětí měj klidně 10. Ale nejspíš tedy budete muset víc pracovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
14.2.14 08:32

@lleennttiillkkaa je mi jasné že selhala antikoncepce :mrgreen: ona mrchavždycky selže :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4246
14.2.14 08:39

Jakmile žádáš o oddlužení, tak je to okamžitě zjistitelný, tudíž si to stáhla sama banka. Máte u nich dluh, asi neplatíte, když chcete odlužení, tudíž krom životního minima na to mají právo. Běžte si do banky, ať vám vyplatí to živ. minimum. Je to blbý, ale známá to taky tak měla.

EDIT: Tohle všechno se zastaví až s vyjádřením soudce o schválení, takže do té doby to může udělat více věřitelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
14.2.14 08:49

Pokud nemáte, jak říkáš, žádný dluh po splatnosti, tak vám to nepovoli soud, základní podmínka je byt ve zpoždění minimálne 30 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.2.14 09:02
@Barusak78 píše:
Pokud nemáte, jak říkáš, žádný dluh po splatnosti, tak vám to nepovoli soud, základní podmínka je byt ve zpoždění minimálne 30 dni.

a navíc dlužit min. dvěma různým společnostem, avšak nesmí jít o dluh státu. Jestli dluží jen GE Money bank, tak se neškrtají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
14.2.14 09:16

Promiň, ale má plat 30 tisíc a měsíčně 25 tísíc platí na poplatky? Nesmysl! Banka mu v životě nepůjčí tolik peněz, aby mu z vejplaty zbylo max. 5 tisíc a kort když máte děti atd. a neříkej mi, že to tak jde. Já sakra vím o čem mluvím ;)

Pokud je to takto, tak musí mít napůjčováno od lichvářů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
14.2.14 09:25

Jo, nasekáte dluhy jako prase, pak nasekáte děti, a natahujete ruce kdo vám co dá… :zed: :zed: :zed: :zed: když jste si napujčovali tak koukejte dát děcka do jeslí a oba makat…žádné jiné řešení to nemá, odlužení vám doufám neschválej!!! pardon za ten nenávistnej ton, ale tohle mě vždycky zvedne ze židle…lidi nepřemejšlej, berou si nesmyslný půjčky na kraviny, pak tu ještě vyprávěj pohádky o selhání antikoncepce… :evil: :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.14 09:35

Je to zvlastni, protoze kdyz pritel zadal o oddluzeni, tak v ten moment, kdy podal zadost, tak nesmel nikomu nic platit.Byl pod ochranou soudu.Na tohle pozor, exekutori si neberou servitky, tem je to jedno!

• Citovat
  • Upravit
2678
14.2.14 09:49

Mě napadlo, nemáte třeba ještě kontokorent na účtu? Že by si ho banka stahla z nějakého důvodu. Ale fakt nevim, nemam s tim zkušenost. Zkuste zažádat o to vyplacení životního minima(v případě exekuce), to dělá cca 6800, ale jestli to exekuce nebude, tak to nevim, jeslti se nějak k penězům dostanete, spíš myslim, že ne. Banka určitě na to právo má, jen tak by ti peníze neblokovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
14.2.14 10:21

Kazdopadne by banka mela rict, proc tam penize nejsou. Segra se nedostala na ucet, protoze mela exekuci, vubec o ni nevedela, jednalo se o nedoplatky odpadu, kdyz nebyla plnoleta. V bance ji pani rekla, ze ma exekuci na ucet z uradu. Zsplatila a automaticky na ucte penize mela a dostala se na nej. Takze zajdete do banky, tady se toho moc nedozvite, to vi jen oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
14.2.14 15:07
@Anonymní píše:
Jenže on nemá ani žádné větší pohledávky.. Exekuce to 100% není, ale má půjčku pravě v GEmoney a to si myslím že si stáhly všechno oni.. To ale nemůžou když máme dvě děti že ne??

jestli máte děti to nikoho nezajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat