Práce z domova při více dětech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce z domova při více dětech
Ahoj,
chci se zeptat zda některá pracujete z domova a máte početnější rodinu? Chtěla bych začít pracovat z domova, abych přilepšila rodinnímu rozpočtu a taky zkusit něco dělat i jiného než péču jen okolo dětí.
Na vysoké jsem dělala správce eshopu, tak vím, že to lze.
Můžete mě inspirovat co děláte, v čem podnikáte?
Okolo mě jsou holky, které hodně šijí, pečou a jedna dělá korekturu textu.
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@japrtoja píše:
Ahoj,chci se zeptat zda některá pracujete z domova a máte početnější rodinu? Chtěla bych začít pracovat z domova, abych přilepšila rodinnímu rozpočtu a taky zkusit něco dělat i jiného než péču jen okolo dětí.
Na vysoké jsem dělala správce eshopu, tak vím, že to lze.Můžete mě inspirovat co děláte, v čem podnikáte?
Okolo mě jsou holky, které hodně šijí, pečou a jedna dělá korekturu textu.
Děkuji
Tak když jsi na VŠ dělala správce e-shopu, tak snad bude nejlepší, když někomu budeš dělat správu e-shopu nebo webu, ne? Jestli bys to časově zvládla, tak si určitě vyděláš víc, než když budeš dělat něco, co umí každý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon jistě, že jsem tuto možnost zvažovala a hledala příležitost, ale nikdo tohle nenabízí. Proto hledám něco, co bych dělala pro sebe a nebyla odkázána na někoho jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja jsem zkousela delat v oboru-projektant, ale vydrzelo mi to presne jednu zakazku, dva mesice. Mam dve deti 1r a 2 r, zadne hlidani, takze jsem delala po nocich a byla jsem uplne vyrizena, nejak na to nejsem delat vic veci najednou. Ted jenom kdyz si delam ajvar pro sebe tak udelam par sklenic navic a prodavam to po vesnici, zadnej velkej vejvar to neni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi - za ten rok jsem tedy něco našla (opět pro cizí webovky) a tak nějaký přivýdělek je… Ale sále si pohrávám s myšlenou něco na sebe, pro sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit