Máte zkušenosti s prací z domova?

29
14.10.17 18:58

Práce z domu - jak, co?

Ahoj, už dlouho hledám nějakou práci, která se dá dělat z domu zároveň při mateřské nebo dalším zaměstnání. Máte s tím některá zkušenosti? Můžete mi něco doporučit? Nesejde na tom, zda se jedná o práci přes internet, manuální nebo něco „na mozek“

Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5425
14.10.17 19:10

Na kompletovování čehokoliv zapomeň. Prodávej to, co umíš vyrobit. Pokud nic neumíš, najdi co Tě baví a proměň to v proplacený koníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.17 20:03

Přesně tak. Vymyslete něco zajímavého. Vyrobte to sama (řemeslo, co už umíte), anebo pokud to sama vyrobit nedokážete, najděte si firmu, co to vyrobí na zakázku. Propočítejte náklady a výnosy. Ještě třeba když něco vymyslíte, zkuste se nejdřív zeptat známých, ať Vám upřímně řeknou, zda by to koupili a za kolik, ať máte obrázek. Zkuste nejdřív v malém množství, ať na tom kdyžtak neprovaříte moc peněz, kdyby se to nepovedlo. Pak si založte živnostňák a nabídněte to na internetu.

Já prozradím, že se třeba teď chystám nechat vyrobit a prodávat originální a vtipné nádobí, ale jestli se mi to vyplatí a kolik lidí to koupí, to ještě s jistotou nevím. :lol: Stejně jako Vy nemůžu docházet do práce na plný úvazek, ale to proto, že ještě studuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
14.10.17 22:02

Poradenství Just

• Citovat
  • Upravit
20838
18.10.17 07:40

@Erzsébet Báthory :potlesk: Díky za praktickou odpověď a nápad. Jakou technikou budete nádobí vyrábět, můžu se zeptat? :) Zkuste třeba první výrobky vystavit v Bazaru eMimina, uvidíte, jaká bude odezva.

Hezký den všem,
Monika

P. S. Jen doplním, že tady na eMiminu funguje téma Nabídky práce pro maminky - eMimino Jobs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.17 23:14

@admin Dobrý večer, děkuju. :-) Budu ráda, pokud moje rada někomu pomůže.

Výrobu nechám na nějaké firmě (ještě nemám vybráno) dle návrhu, bude to určitě strojní výroba. Vystavit to tu mohu, nicméně domnívám se, že tématika zamýšleného designu úplně nekoresponduje se zdejší cílovou skupinou, ale klidně to sem potom dám, třeba se to někomu líbit bude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
3.2.18 14:19

Ahojky, co třeba učit? Znám lidi, co třeba doučují matiku, nebo nějaké jazyky či hraní na klavír… Je něco takového, co umíš dobře a mohla bys to učit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.2.18 08:54

Brigáda z domu - recenze?

Ahoj :mavam:, našla jsem možnost práce, brigády z domu, vhodné právě pro maminky na mateřské. Jedná se prý o sjednávání informativních schůzek po telefonu. Jedná se o firmu Zavoláme, s. r.o. Máte někdo prosím nějaké zkušenosti? :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.2.18 09:03

Zavoláme, s.r.o.

Já zde pracuji jako brigádník už několik měsíců a vše super. Je tu spoustu maminek aj. kteří volají z domu.Jen vím, že je tam potřeba zaškolení v kanceláři. Ale jsou v centru Brna takže to je v pohodě. Nic se tam neprodává a nenabízí, takže nemusím nikoho do ničeho nutit. A vydělám si pěkné peníze a je tam fajn parta. Takže za mě doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
2.3.18 12:20

BYL SMAZÁN PŘÍSPĚVEK, NA KTERÝ JE TATO REAKCE
jeden rubl je velmi zhruba tak 0,30 Kč. Za jednu reklamu vám tedy někdo dá cca. 150 Kč. Jediná otázka- proč by tohle někdo dělal? Komu to není divné, tak se mu divím…

Příspěvek upraven 02.03.18 v 16:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
2.3.18 12:22
@EvaBal
Ja osobně jsem ráda, že jsem se k takové práci dostala, pomáhá mi to při mateřské hodně! Doporučuji :) :)

Malinko rozpor, ne? Váš dnešní příspěvek jinde…

@EvaBal píše:
@patula123478 dneska jsme se registrovala na takovýchto stránkách a také jsem zvědavá jestli peníze prijdou :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
2.3.18 12:30

@Zahjol @Denuše23 Že by reklama? Skoro to tak vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
2.3.18 12:44
@Ivan PPZ píše:
Jeden rubl je velmi zhruba tak 0,30 Kč. Za jednu reklamu vám tedy někdo dá cca. 150 Kč. Jediná otázka- proč by tohle někdo dělal? Komu to není divné, tak se mu divím…
:think: O co jde?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
2.3.18 12:47
@kuboslavka píše:
@Zahjol @Denuše23 Že by reklama? Skoro to tak vypadá.
Jj :-D a dost trapná :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
2.3.18 16:36

@Tiger-lily bylo: registujte se na tomhle ruském serveru, za shlédnutí 1 reklamy dostanete 800 rublů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat