Práce z domu pro samoživitelky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce z domu pro samoživitelky
Dobrý den jaký máte názor na práci z domu? jsem samoživitelka a peníze navíc by se mi opravdu hodně hodily nejsem na tom nejlíp sice se snažím chodit do práce na nějaké brigády ale nejde to kvuli tomu že nemám pro dceru hlídání. Předem děkuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Spousta lidí dělá z domu normální práci, nevím co za názor chceš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mladamama146 píše: Více
Znám plno lidí co dělají z domu. Není to nic neobvyklého.
když to stejný může člověk udělat z domu, tak není nutný jej hnát do kanclu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mladamama146 Tak záleží, jaké máš vzdělání, kompetence a co můžeš nabídnout.
Práce z domu je úplně rovnocenná té na pracovišti. Pokud to není kompletování propisek nebo něco podobného.
Ale vyžaduje koncentraci, odpovědnost, často není úplně libovolný časový rozvrh, je potřeba dodržet termíny. A s malým dítětem za zadkem se pořád a dlouhodobě dělat nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mladamama146 najdi si ve svém okolí nějakou kamarádku, se kterou si budete vzájemně hlídat děti, abyste si mohly vypomáhat..ve dvou se to vzdycky lépe táhne. Prace z domova samozřejmě je, ale je to specifické - musíš umět třeba jazyky, nebo umět psat clanky, mit praxi třeba v IT, nebo HR jako recruiter..jak staré máš ditko a z jakeho regionu jsi? Všechno je důležité. Ja bych byt tebou si nasla brigadu, zkusila bych třeba lidl, nebo pošta nebo zasilkovna za chvili bude hledat vypomoci na vanoce a na par hodin nebo ne na každý den a ve volnu bych zase dítě pohlidala kamaradce, aby mohla jit do práce ona..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mladamama146 Práce z domu je samozřejmě možná, pokud umíš něco, co jde z domu dělat a buď vstřícného zaměstnavatele nebo dělat na sebe. Jen tedy nevím, co s tím společného zda jsi nebo nejsi samozivitelka, to nemá s pracovní kvalifikaci nic společného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já z domu na rodičáku dělám, ale jako OSVČ. Jenže já tak pracovala ještě před dítětem, jen jsem si snížila objem zakázek. Je to fajn, ale musíš umět něco, pro co by tě měli chtít, a asi mít i trochu štěstí, abys narazila na tu správnou nabídku.
Pokud můžu radit, jestli se budeš o něco ucházet, tak dej pozor, abys mohla mít flexibilní pracovní dobu a nezmiňuj, že jsi samoživitelka. A už vůbec ne, že nemáš hlídání. Soucit to nevzbudí, nikomu do toho nic není a spousta náborářů tě automaticky vyřadí, protože dítě. Bohužel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tech praci z domu uz neni tolik, firmy od toho dost upustily. U junioru s tim vubec nepocitej.
Spis delat sama na sebe - napr. virualni asistentku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dítě do školky, ty do práce, budeš mít pro práci daleko lepší podmínky, než doma a daleko větší výběr práce. Když už na brigády chodíš, tak hledej brigády za více peněz, když ti současné brigády nevydělávají kolik potřebuješ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mladamama146 píše: Více
Samozřejmě, že mám názor na práci z domu. Pracoval jsem z domu od roku 1998 do důchodu.
Musí jít o práci, kterou lze dělat z domu a záleží tedy na tom, co umíš. Za práci z domu samozřejmě považuji skutečnou smysluplnou práci, ne nějaké klikačky a jiné nesmysly.
Ostatně, moje maminka, když jsme byli malí, taky pracovala z domu, aby s námi mohla být doma, a to ještě za socíku. Pletla čepice.
Ale moje maminka nebyla samoživitelka a já nejsem samoživitel. To s tím nemá nic společného.
Naopak záleží na tom, jestli umíš něco, co lze dělat z domu - to je podstatné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer, pokud hledáte práci ozvěte se mi na email kanovapet@seznam.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit