Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj holky na netu dost casto narazim napriklad na slevisti na PRACI KOULE pisou jak se s tim usetri a kdesi cosi chtela jsem se zeptat zda to nektera z vas ma a jak je s tim spokojena zda to vubec funguje neb je to jen blud … ja osobne jsem zvedava protoze kazda usetrena korunka je mi dobra moc dekuji za reakce ![]()
tchyne ji má a a je spokojená - pere to běžně špinavé prádlo, na extra špinavé používá prášek…jen je pak prádlo bez vůně a zápachu…prostě takové nijaké
jmenuje se to water genius myslím - kupovala to někde v TV products nebo tak
pořád ale tak nějak nevím zda tam neúčinkuj ehlavně přirozená prací schopnost vody - některé levné prášky totiž prádlo právě jen ovoní a nijak nevyperou…chtělo by to nějaký test v laboratoři ![]()
no prave ja je videla za ruzne ceny a rikam si jestli to neni nejaka blbost jestli jen z lii nevytahnou penize a pak skutek utek ![]()
Moc to nefunguje, v Cernych ovcich na CT1 na to delali test a vyslo to snad nejhur ze vseho. Zkus to najit v archivu…
Mám doma,a je to k ničemu.Dostali jsme to,jinak bych si to nikdy nekoupila ![]()
tak dik moc holky fakt ja uz ji malem koupila …nevim latkujeme a zustavaji nam na plinach skvrny , ale asi zalezi na kvalite plinek nejspise nejvice .. ja mam par z obchodu a par z halle jak bylo ale na doma to staci jak jdem nekam na navstevu mam jednorazovky
A pouzivas zlucove mydlo? To vypere temer vse. A pak jeste erkarbonat sodny je vyborny na skvrny…