Červík na zdi

5
23.8.11 18:30

červík na zdi

Přeji pěkný den,
jdu si k vám pro radu. Dnes jsem objevila na zdi 2 červouše, bílé, cca 3-4cm dlouhé, co to může být?? jsem z toho dost nešťastná, protože je to pro mě noční můra, mám k takové havěti hrozný odpor, jsem čistotná, doma vše desinfikuji apod a teď objevím tohle. Nejprve jsem myslela, že to jsou mouční moli, mám na ně v kuchyni lapače, ale přítel tvrdí, že tak malý mol, nemůže mít tak velkého červíka. Poradíte prosím, cítím se úplně hnusně a chce se mi :poblion: :poblion: :poblion: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.8.11 18:34

Je to mol. Já jsem si před lety přinesla takové překvapení v rozinkách, bylo před Vánocema všechny nákupy letěly pryč :cert: .

• Citovat
  • Upravit
17
23.8.11 18:47

Přesně tak je to mol, být tebou bych prohledala skříňky kde bude nejspíš nějaké hnízdečko. My jsme ve skříňce nechali rozdělané granule pro psa a pak nam začali taky na zdi lest červíci tak jsme hledali hledali a našli. Potom už byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.8.11 18:49

určitě to je mol.. Ještě vím že když jsme sušili ovoce tak nám to taky napadli… museli jsme všechno vyhodit… Je dost možný že máš nějakou špatnou cibulu nebo bramboru a tam se objevili.. Určitě všechno prohledat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
23.8.11 18:55

Taky jsem dva nasla, vsechno prohledala a vyhodila strouhanku a ted uz tu delsi dobu zadny nebyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.8.11 19:01

děkuju, to je hnus fialový :( pomooooccc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
23.8.11 19:19

Moli, a u nás lítají z venku. Na 100%, protože je to tak každý rok. Na balkoně jsem jich měla asi 5, koupila jsem lepicí pásky na moly, a venku je jich víc než doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.8.11 19:24

lepíky mám už dlouho :( chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
23.8.11 19:51

hodně se nás v rodině shodlo, že moli jsou z venku, osobně na lepítku ve špajzu nemám nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.8.11 19:53

Ano moly jdou za světlem, a hlavně v létě, ale ti červíci se nejspíš narodili někde u vás, můžou být kdekoliv, třeba v granku, rýži nebo v koření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2509
23.8.11 19:55

to je moje můra :( taky jsem ted našla a bylo jich snad 1000 v rozinkách :( ted tady lítají…vše jsem vyhodila vyklidila a nemůžu se jich zbyvit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
23.8.11 19:58

Taky jsme je měli, my je našli v ořechách :nevim: :cert: lezli nám po stropě, tak jsme je vyluxovali, vyhodili a bylo to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
23.8.11 20:42

no chtela jsem uz taky zakladat diskuzi na toto tema, protoze v pradle jsem asi objevila rybenky a mame je taky v rozkladacim gauci :poblion: teda si myslim, ze to jsou ony , taky jsem zoufala :cry: vypadaji jako male cervici, jsou hnede.. holky pomoooc.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
23.8.11 20:45

V případě rybenek vytřít kouty podlahy SAVEM, ty měkké potovry nesnášejí jakékoli chemické výpary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
23.8.11 20:53

dekuju, za radu :palec: jenze nevim jestli to jsou ony jsou totiz velikosti max do 1cm, ale rybenky prece jsou vetsi ne? nechapu odkud se ten hnus bere :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný