Červík na zdi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
23.8.11 21:21
miic píše:
Ano moly jdou za světlem, a hlavně v létě, ale ti červíci se nejspíš narodili někde u vás, můžou být kdekoliv, třeba v granku, rýži nebo v koření

…nevíš, jaké mají rádi koření ??? …taky se mi tu objevili, už jsem vyhodila granko,kde byli, ale jsou tu dál :cry: …už nevim,co s tím.....máme jet na dovolenou a mám hrůzu z toho,co bude, až se vrátíme.. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
23.8.11 21:25

Taky jsem měla molové červíky :poblion: Jsou takové bílé . Zjistila jsem , že se mi to vylíhlo z ovesných vloček . Musela jsem vše ve skřínkách vytřít a vše vyhodit .Prostě všechny plochy dokonale utřít. Od té doby nemám nic v sáčkách z obchodu . Vše dávám do sklenic a od té doby nic :wink: -uf :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.8.11 22:36

rybenky jedi vlhke oblecení, taky mam zkusenost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
23.8.11 23:24
predniso píše:
rybenky jedi vlhke oblecení, taky mam zkusenost :(

hmm… moc radost z toho nemam teda, jsou takove male a hnede ne? je mozne , ze jsou to rybenky no, protoze nemame balkon a susime pradlo vevnitr… mas je porad nebo jsi nasla nejaky pripravek na to jak se jich zbavit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.8.11 09:42

vsechno pradlo do susicky, nikde zadnou vlhkost, co nejvic vetrat, objevuji se v intervalech, je to taky hnus… biolit na to prodava takovou navnadu, uz ji mam koupenou , jeste nedorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
24.8.11 21:22

ryběnky jsou takov fakt skoro rybičky lesklý, hnusný… já je objevila jednou i za postelý, naštěstí mý dva kocouři tohle likvidují, víceméně likvidují cokoliv co leze nebo lítá :-)) 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
26.8.11 08:21
predniso píše:
Přeji pěkný den,
jdu si k vám pro radu. Dnes jsem objevila na zdi 2 červouše, bílé, cca 3-4cm dlouhé, co to může být?? jsem z toho dost nešťastná, protože je to pro mě noční můra, mám k takové havěti hrozný odpor, jsem čistotná, doma vše desinfikuji apod a teď objevím tohle. Nejprve jsem myslela, že to jsou mouční moli, mám na ně v kuchyni lapače, ale přítel tvrdí, že tak malý mol, nemůže mít tak velkého červíka. Poradíte prosím, cítím se úplně hnusně a chce se mi :poblion: :poblion: :poblion: :cry:

Ahoj, nam sa tiez objavili taky cervici na plafone, boli sme z toho na nervy, a naozaj su to mole. Prehladali sme vsetky potraviny, nic sme nenasli a stale sa zjavovali. Nakoniec sme ich nasli uplne nahodne, ale v zivote by ma nebolo napadlo ze tam by mohli byt… doteraz to nechapem… isli sme malovat kuchynu a mame taku tu garnizu co sa prisrobuje o plafon, tie kolajnicky a ked to muz dal dole kvoli malovaniu tak tam tie svine boli, peknych par kusov 8-o omalovali sme, garnizu potreli savom a odvtedy je od nich pokoj, ale kebyze nejdeme malovat tak ich snad nenajdeme nikdy… fuj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný