Prací prášek Anglie x Německo

4999
14.8.10 13:21

Prací prášek Anglie x Německo

Ahoj, potřebuji poradit, objednávala jsem si Persil a Ariel z dovozu, měla jsem za to že z Německa, protože odtamtud jsou výborné prací prostředky, no pro jistotu jsem se ještě zeptala, ale paní mi napsala že je to dovezené z Anglie. Máte nějaké zkušenosti s anglickým Persilem a Arielem? Je tak dobrý jako ten německý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mmonica
14.8.10 14:53

Ja peru v Anglii v persilu a jsem spokojena, muzu se zeptat on ma byt lepsi nez cesky ?

• Citovat
  • Upravit
5429
14.8.10 15:08

Nevím jak anglický.
Já slyšela už od mnoha známých,že stejné prášky koupené v německu perou lépe než ty koupené v čechách.
jen jedna známá tvrdila,že persil nebyl nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
14.8.10 15:44

Já právě všude čtu že Německý Persil je plněný v Německu, ten pro nás v Polsku a je mnohem méně kvalitní. Když si přečtete složení německého a českého Persilu, opravdu je trochu jiné a lidi co měli možnost srovnání, tak už by v českém neprali. Akorát nevím jak je to s tím anglickým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alca a danik
14.8.10 16:13

Jj, přesně tak , aviváže a prací prostředk kupuju jedině v německu…i aviváže voní úplně jinak a to mnohem lépe, i když jsou stejné značky, barvy atd…

• Citovat
  • Upravit
Anonym654
14.8.10 19:02

Ahoj,tak jak je to v Nemecku,nevim,ale v Anglii peru pouze v Arielu,ten nema konkurenci.Nekdy prohodim s Persilem,pokud je v akci.
Pere uzasne,ale musim pridat,ze je to take vodou.Tady je hrozne mekka voda,zadny vodni kamen.Vyperu uplne vse bez predpirek,bez namaceni,bez ruznych prisad atd.
V CR jsem take prala v Arielu,take jsem vse vyprala,ale prave s namacenim,nebo s pomocnymi gely na skvrny,atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml