Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, potřebuji poradit, objednávala jsem si Persil a Ariel z dovozu, měla jsem za to že z Německa, protože odtamtud jsou výborné prací prostředky, no pro jistotu jsem se ještě zeptala, ale paní mi napsala že je to dovezené z Anglie. Máte nějaké zkušenosti s anglickým Persilem a Arielem? Je tak dobrý jako ten německý?
Ja peru v Anglii v persilu a jsem spokojena, muzu se zeptat on ma byt lepsi nez cesky ?
Nevím jak anglický.
Já slyšela už od mnoha známých,že stejné prášky koupené v německu perou lépe než ty koupené v čechách.
jen jedna známá tvrdila,že persil nebyl nic moc.
Já právě všude čtu že Německý Persil je plněný v Německu, ten pro nás v Polsku a je mnohem méně kvalitní. Když si přečtete složení německého a českého Persilu, opravdu je trochu jiné a lidi co měli možnost srovnání, tak už by v českém neprali. Akorát nevím jak je to s tím anglickým.
Jj, přesně tak , aviváže a prací prostředk kupuju jedině v německu…i aviváže voní úplně jinak a to mnohem lépe, i když jsou stejné značky, barvy atd…
Ahoj,tak jak je to v Nemecku,nevim,ale v Anglii peru pouze v Arielu,ten nema konkurenci.Nekdy prohodim s Persilem,pokud je v akci.
Pere uzasne,ale musim pridat,ze je to take vodou.Tady je hrozne mekka voda,zadny vodni kamen.Vyperu uplne vse bez predpirek,bez namaceni,bez ruznych prisad atd.
V CR jsem take prala v Arielu,take jsem vse vyprala,ale prave s namacenim,nebo s pomocnymi gely na skvrny,atd.