Prací prášek REX

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
263
23.2.11 12:34

prací prášek REX

ahojky chtěla bych se zeptat jak jste spokoneni s pracím práškem Rex. děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1477
23.2.11 12:36

vypral dobře ale mě smrděl.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.2.11 12:37

Dostali jsme k Vánocům pytel jako dárek a jsem docela spokojená. Podle mě nepere nijak extra špatně, takovej průměr.
Ale sama bych si ho nekoupila, kvůli těm debilním reklamám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263

a jaký si měla. ono je víc vůní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044

Já ho teď zkoušímasi 3týden a to za týden vyperu tak 7praček. Na prádle skvrny nejsou, barvy niak neblednou, takže nemůžu na něj říct nic špatného, ale předtím jsem prala Persilem a přišlo mi, že to prádlo nebylo tak tvrdé. Já totiž manželovo prádlo do práce peru bez avyváže a rozdíl mezi oběma značkama je celkem znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.11 12:41
pett09 píše:
a jaký si měla. ono je víc vůní

na barevný, nejak color efekt??.. mam tusení

http://www.nej-drogerie.cz/…-flower.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
23.2.11 13:17

Já ho jednou koupila a špatně se mi rozpouštěl při nižších t., tak šel do koše. Teď střídám persil a Ariel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
23.2.11 14:24

Já ho kupovala kdysi když začínal. A to mi přišel mnohem lepší, než teď :nevim: :nevim: :nevim: . Ale možná jsem jen zhýčkaná arielem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
2.3.11 22:19

tak malej má najednou suchou kůži na těle, to jsme neměli a teď mě trklo, že by to mohlo být Rexem. Začala jsem v něm prát. A jak tu říkala jedna mamka, blbě se mi rozpouští, když skládám prádlo, tak mi na stole zůstává takový bílý prach. Nemám jistotu, ale fakt si myslím, že je to tím práškem. Zítra všechno přeperu v našem původním a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xjaja
31.7.12 09:52

seznam.cz

Já na něj nedám dopustit. Nepoužívám díky němu ani aviváž-která ničí vlákna prádla. Už jsem vyzkoušela všechny a nejspokojenější jsem s gelem. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný