Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky chtěla bych se zeptat jak jste spokoneni s pracím práškem Rex. děkuji za odpovědi
Dostali jsme k Vánocům pytel jako dárek a jsem docela spokojená. Podle mě nepere nijak extra špatně, takovej průměr.
Ale sama bych si ho nekoupila, kvůli těm debilním reklamám.
Já ho teď zkoušímasi 3týden a to za týden vyperu tak 7praček. Na prádle skvrny nejsou, barvy niak neblednou, takže nemůžu na něj říct nic špatného, ale předtím jsem prala Persilem a přišlo mi, že to prádlo nebylo tak tvrdé. Já totiž manželovo prádlo do práce peru bez avyváže a rozdíl mezi oběma značkama je celkem znát
pett09 píše:
a jaký si měla. ono je víc vůní
na barevný, nejak color efekt??.. mam tusení
Já ho jednou koupila a špatně se mi rozpouštěl při nižších t., tak šel do koše. Teď střídám persil a Ariel
Já ho kupovala kdysi když začínal. A to mi přišel mnohem lepší, než teď
. Ale možná jsem jen zhýčkaná arielem ![]()
tak malej má najednou suchou kůži na těle, to jsme neměli a teď mě trklo, že by to mohlo být Rexem. Začala jsem v něm prát. A jak tu říkala jedna mamka, blbě se mi rozpouští, když skládám prádlo, tak mi na stole zůstává takový bílý prach. Nemám jistotu, ale fakt si myslím, že je to tím práškem. Zítra všechno přeperu v našem původním a uvidím.
Já na něj nedám dopustit. Nepoužívám díky němu ani aviváž-která ničí vlákna prádla. Už jsem vyzkoušela všechny a nejspokojenější jsem s gelem. ![]()