Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky používáte některá prací prášek Waschkönig? Prosím o zkušenosti. Děkuji. ![]()
Ahojky ano, já si jej nedávno pořídila. Zkusila jsem pro začátek malý balení. Do Německa to mám dál, ale mají ho u nás u ťongů. Není špatný, ale nic jiného oproti Formilu z Lidlu, na ten nedám už dlouho dopustit. Myslela jsem, že německý prášek bude víc vonět, ale ne. I když vlastně on ten Formil je taky německej, ale nicméně Waschkonig si už asi nekoupím, stejnej jak Formil ale dražší.
@ArumLily0 nakonec jsem ho vyzkoušela a jsem spokojená. Už jsem objednala další balení, používám od nich i odstraňovač skvrn a čistič pračky. ![]()
@Katushka 7 Můžu se zeptat jak si poradí se skvrnami třeba od oběda? Mám malé dítě, takže skvrny, skvrny…
@ArumLily0 píše:
@Katushka 7 Můžu se zeptat jak si poradí se skvrnami třeba od oběda? Mám malé dítě, takže skvrny, skvrny…
Celkem dobře flekate oblečení nemám takže vypere.
Na větší skvrny použijí žlučové mýdlo tekuté z dm a pak vyperu. Když Peru světle ponožky přidám odstraňovač skvrn taky waschkönig a paráda. A řeknu ti že můj 10ti lety syn má ponožky fakt jak prasisko. ![]()
Ahoj holky, také řeším s prckem skvrny. Můžu se prosím zeptat, kde se to dá sehnat? Moc děkuju
@Ppawlusha píše:
Ahoj holky, také řeším s prckem skvrny. Můžu se prosím zeptat, kde se to dá sehnat? Moc děkuju
Já objednávám buď na topmarkt nebo drogerie lacina
@Katushka 7 píše:
Já objednávám buď na topmarkt nebo drogerie lacina
Super, díky moc ![]()
Já s ním spokojená nejsem
.. měla jsem tekutý a teď mám sypký s vůni levandule a přijde mi, že vůbec nepere… dětem na oblečení zůstaly fleky (a to jsou už odrostlejší, takže žádná mrkvička nebo tak) a tmavé prádlo mi strašně vybledlo
. Prádlo navíc jaksi ztvrdlo… Předtím jsem měla Formil z Lidlu a za tu cenu mu teda tleskám… předtím jsem nekupovala nic jiného, než Ariel, s tím jsem spokjená uplně maximálně.
@Katushka 7
Není vyrobeny v Německu, ale v Polsku. S německou kvalitou nemá nic společného.
@EtaOva
Protože je to polský prášek. Není vyrobeny v Německu.