Pračka a sušička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
12.11.14 18:57

LG

Já mám doma sušičku LG , na 7kg prádla, třída A++ a jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
17.1.17 09:25

Dobrý den, koupili jsme si pračku se sušičkou Indesit a i když mám návod, tak některým věcem nerozumím. Sušila jsem prádlo na symbol do prádelníku. Dala jsem tam trička a ty byly tak pokrčené, že jsem je chtěla vyžehlit a nejdou vyžehlit. Tak nevím jak fungují symboly na ramínko a na žehlení. Bývá prádlo suché? A ještě se chci zeptat, co znamenají symboly Časově vymezené sušení na 40,90,120,150 a 180minut.To znamená, že třeba na těch 40nebo 90minut prádlo nebude suché??Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66859
17.1.17 09:29

@Milupa prádlo jsem měla hodně zmačkané, když ho bylo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
17.1.17 09:31

@matkabagristy právě že toho moc nebylo. Mám napsané na 5 kg sušička a toho bylo méně. Na zkoušku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.1.17 20:18

Jak to funguje když pračka je i se sušičkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.2.17 21:34

Zaseknutá pračka

Ahojky, řešíme doma docela velký problém. Zasekla se nám pračka a nejde otevřít. Ten zobáček ve dveřích vypadá, že je v pořádku, protože to drží fest, ale ta otvírací páčka, záklopka nebo jak to nazvat, tam lítá jak špína v kýblu. Manžel ji chtěl vypáčit, ale to bych ho asi zastřelila :-D Máme tuhle pračkosušičku Bosch WVH 30542 EU a je moc pěkně zdobená kolem dvířek, tak by byla fakt škoda to poškodit. Každopádně zatím jsme nepřišli na žádný jiný způsob, jak se dostat dovnitř. Rozmontovat pračku si manžel moc netroufá a já se mu nedivím, ale servisáky se nám volat moc nechce. Navíc stejně se jim člověk dovolá nejdřív zítra a přijedou nejdřív pozítří.
Máte někdo s podobným problémem zkušenost? Nebo co byste udělali? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
27.2.17 21:38

@Sarusman volala bych a hned servis :zed:

• Citovat
  • Upravit
6419
27.2.17 22:14

@Sarusman nemáte náááhodou aktivovanou dětskou pojistku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6039
28.2.17 01:14

Máš asi ulomené madlo vevnitř.
Vezmi tlustší nit a obtáhni ji kolem bubnu tak, abys tou nití byla na tom zobáčku. Ta nit musí být pevná a hodně dlouhá. Jak to obtáhneš, tak největší možnou silou potáhneš za oba konce niti, které stlačí zobáček a pračku otevřeš.
Pak se musí tedy vyměnit to madlo. Rozšroubují se dvířka. Je to docela snadné, muž to měl hned. Na LG pračku je to do 200 kč za náhradní díl…
Případně pohledej návod na youtube, je tam i v češtině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.2.17 11:09
@vendulaaa píše:
Máš asi ulomené madlo vevnitř.
Vezmi tlustší nit a obtáhni ji kolem bubnu tak, abys tou nití byla na tom zobáčku. Ta nit musí být pevná a hodně dlouhá. Jak to obtáhneš, tak největší možnou silou potáhneš za oba konce niti, které stlačí zobáček a pračku otevřeš.
Pak se musí tedy vyměnit to madlo. Rozšroubují se dvířka. Je to docela snadné, muž to měl hned. Na LG pračku je to do 200 kč za náhradní díl…
Případně pohledej návod na youtube, je tam i v češtině…

Super, díky, je to tak, zkusili jsme to takhle. Madlo bylo v háji a ještě se to tam nějak zachytilo :-) Už ji máme otevřenou a prádlo venku :-) Moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí