Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím, jakou máte doma značku těhle spotřebičů a jak jste spokojené? ![]()
@kve-tinka mame Miele, jeden spotrebic kolem 20 000. Nemám žádné z problemu, o kterých slyším okolo, nebo ctu. Nejsme bohatí, ale toto jsme si chtěli doprat.
@Aries6 tak Miele je úplně mimo naše možnosti, už tak mi příjde, že dáváme za to dost, ale je to fakt potřeba ![]()
@matkabagristy manžela zajímá „jakou“, tuhle diskuzi jsem musela založit kvůli němu ![]()
Vyssi rady AEG, cenove se kolem tech 30 tis muzete vejit. Ale spis 35tis.
@kve-tinka píše:
@matkabagristy manžela zajímá „jakou“, tuhle diskuzi jsem musela založit kvůli němu
pračku Lavamat mám od roku 2007, sušičku 2010, to už se nevyrábí. Vyšla mě každá kolem 12t.
Mám pračku i sušičku Beko, postavené na sebe. Na presny typ bych se musela podívat. Nebyli to ty nejlevnější a jsem spokojena moc. Mám je teda zatím „jen“ rok a pul
@kve-tinka pračku máme úzkou Bosch na 5kg prádla už asi 8 let
cenu už si nepamatuju, ale novější typ (na 6,5kg prádla) vychází na 10-11 tisíc.
A sušičku máme Beko na 8kg prádla A+++ (byla tuším nejlepší v hodnocení na Heuréce) stála 15 tisíc.
Whirlpool a candy mam. Potrebuji poupravit technickou/ pracovni mistnost, pak si koupim set, aby k sobe pasoval.
Candy, zatím ji máme pár týdnů, takže nemůžu dlouhodobě potvrdit. Zatim super ![]()