Pračka Aeg ničí prádlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
8.9.16 16:32

Holky budu tu pračku reklamovat to se fakt nedá. Jinak Black Cat já mám ted tři měsicé doma siemens za 13tis a ta opravdu pradlo nacechrava a s tou jsem fakt mega spokojena. Narozdil od susicky stejne znacky, ta asi poleti, dnes mi zase vypalila cary na oblecu a to susim uz na nejmensi vykon, boze jak ta mne taky sere. No a do toho se nam pokazila po 8 letech mycka, asi mne jebne. O((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
8.9.16 16:34

Zatim jsem se ptala jen na prodejne a tam tvrdili, ze si nikdo nestezoval, reklamovat budu zitra nebo v pondeli, no jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
8.9.16 18:14

@Black Cat nevím, co to je zač, ale podle mě tak stejně budou ždímat všechny pračky AEG, co teď jsou na trhu, liší se asi spíš jen programy. :think: :think:

Já tedy ale se ždímáním nemám problém, jen je to opravdu hodně vyždímané, zase do sušičky to je fajn.
Pak je neuvěřitelně tichá a i to, jak na začátku váží prádlo asi 15 minut, mi přijde dobré, protože pak opravdu program jede podle toho, co pračka zjistí. Takže se třeba výrazně zkrátí, což šetří energie.

Já jsem s pračkou spokojená.

Jen jsem to napsala, že se nedá pračka stará více let porovnávat s tou dnešní, je to prostě úplně jiné AEG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
8.9.16 19:32

@Romca777 Ty jo, tomu říkám smůla no. Se ti to dost nahromadilo… :? A tu siemens máš jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
8.9.16 20:47
@Romca777 píše:
Myslím, že je to tahle https://www.euronics.cz/…flc/p396789/ je na ni blbé i to, že nelze po doprání nastavit, aby se točil buben…ta siemns to umí… ale ta aeg fakt to prádlo uplně mele…je tam šílená odstředivá síla…

recenze jsou na to velmi dobré

• Citovat
  • Upravit
45
8.9.16 21:52

Jo bohužel, znáš to když se to se…tak se to se… no právě jsem vytáhla další várku a už na to fakt nemám nervy zase vybledné barvy a na ponožkách bílé čáry…volala jsem nahlásit reklamaci, tak jsem fakt zvědavá…ta pračka je tahle https://www.datart.cz/…4T440BY.html dnes jsem projistotu vytáhla synovo zánovní oblečení, co jsem nedala do susičky a fakt pere hezky a byt to bylo zdimane na 1200, tak pradlo je na susaku krasne rovne, nezmuchlane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
14.9.16 16:36

@Romca777 Tak co, jak dopadla reklamace? Co ti řekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.9.16 20:23

Dnes jsem tu měla servisáka na sušičku, co taky reklamuji… mám ji v druhé domácnosti, no hned jak zapnul se mu nezdála.. a když jsem mu ukázala prádlo tak dost čučel, děsně mi to žere barvy, dělá bílé pruhy…musela se odvézt, tak uvidím…jinak o pračce jsem mu říkala a říkal, že mám určitě reklamovat, když jsem mu ukázala manželovy trenky, jak to úplně pomačkalo, tak říkal, že takhle ždímat to nemá a aby prádlo drželo fest na bubnu po vyždímání, tak že je něco špatně. Bud prý řídící jednotka a nebo špatný software… je pravda, že ted jsem doma kde mám siemens taky novou pračku a v té jsem ted zdimala na 1200 povlecení a trenky a je to vyzdmane dobre a vubec ne zmuchlane, za tuhle pracku dam ruku do ohne. To AEG budu reklamovat v ponděli až budu zase u mamky, tak jsem prala o vikendu a fakt hnus, nejde to ani poradne vyzehlit a to to bylo susene hezky venku, vyfoukane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
14.9.16 20:32

@Romca777 :? :( Tak pak písni, co to bylo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.19 11:25

Aj mne AEG ničí veci

My máme práčku AEG kúpenú v apríli 2016. Odvtedy zničila už veľa vecí, musíme si kúpiť inú. Žiaľ, už ani reklamovať ju nemôžeme.
Predtým sme mali Whirlpool viac ako 7 rokov. Odišla, kúpili sme AEG. Po nejakom čase som si všimla, že mi AEG úplne vyťahala tielko (nie tak, ako sa roztiahnu nekvalitné veci z Turecka, ale tak, že to vyzerá, akoby to niekde vcuclo a preriedilo). Myslela som si, že asi preto, že ho už mám dlho. (Lenže z Whirlpoolky bolo veľa rokov ako nové, obdivovala som jeho kvalitu.) Odvtedy už viackrát spodnú bielizeň, ktorá má zloženie bavlna + elastan. Veci sú nerovnomerne preriedené (napr. polovica normálna, polovica preriedená a vynaťahovaná, tenučká).
Navyše som našla aj diery, akoby niekto narezal 1 - 2 cm oblečenia rezátkom. Najskôr som si myslela, že som to prehliadla pri kúpe, ale už mám 3. vec takto poškodenú (svetrík, nohavice, termotričko z merino vlny) + diery na spodnej bielizni, tie som ani nepočítala.
AEG nikdy viac, ale mám obavu kúpiť novú práčku, lebo neviem, čo to spraví.
Whirlpool môj manžel nechce, lebo mu to opravár neodporúčal, neviem, či klesli na kvalite alebo len preto, že sú neochotní, keď ide o reklamácie (skrátka či je to len v ich zlej komunikácii).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
4.12.19 11:33

AEG mám dva roky a nic takového nepozoruju. Předtím 7 let whirpool, naprosto v pohodě. Jen mi ted bylo řečeno že je uplně jedno jak drahou pračku a jakou značku koupím, jsoudělané tak, aby po 5 letech odešli…tak nevím nevím :zed: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
4.12.19 11:36

@Monique_SK Není to třeba tím, že odstřeďuješ jemné věci na moc vysoké otáčky? Já s pračkou AEG nemám nejmenší problém, pere krásně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.19 11:37
@joli31 píše:
AEG mám dva roky a nic takového nepozoruju. Předtím 7 let whirpool, naprosto v pohodě. Jen mi ted bylo řečeno že je uplně jedno jak drahou pračku a jakou značku koupím, jsoudělané tak, aby po 5 letech odešli…tak nevím nevím :zed: :dance:

Ak aj odíde po 5 rokoch, nech mi aspoň počas toho obdobia neponičí oblečenie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
4.12.19 11:51

My máme teda úplně jinou značku a s AEG nemám zkušenost. Ale obecně jsou to okolo nejdoporučovanější spotřebiče :think: Mám je několik lidí okolo a jsou spokojení.
Nemáme tvrdou vodu - nepoužíváš blbý přípravek na praní? Nepereš na moc stupňů? Některý ženský ve snaze mít vše dezinfikované, perou vše na 60.
Známá měla všude dírky a pak zjistily, když projely buben, že tam byla malinká šponka a ta jim to dělala. Nějak to zabrousily a pohoda.
Necpeš ji moc plnou? Atd, atd, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.19 11:53
@modravlocka píše:
@Monique_SK Není to třeba tím, že odstřeďuješ jemné věci na moc vysoké otáčky? Já s pračkou AEG nemám nejmenší problém, pere krásně. ;)
Ďakujem za reakciu.
Vôbec nie, zvykla som dávať na 800, znížila som na 600. Veci boli tiež niekdy „nasaté“ na bubne a mali na sebe „vyrazené“ bodky (z bubna práčky). Ale tak to nebýva vždy.
Už dávno mám dojem, že tá práčka akoby vysávala, vťahovala veci cez dierky poza bubon. Inak sa nemajú ako ničiť. Som až príliš dôkladná. Zipsy zapínam, prevraciam veci naruby,…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí