Pračka LG a dětská pojistka, máte prosím?

4239
4.9.16 18:56

Pračka LG a dětská pojistka, máte prosím?

Ahoj holky,
máte někdo doma pračku LG, konkrétně typ F74A8QDS a nebo jinou, novější verzi? Hodně mi záleželo na dětské pojistce, protože náš roční chlapeček je veliký šťoural. Tato pračka ji sice má, ale uzamkne vše, kromě tlačítka napájení, což je to největší zapnutí - vypnutí. Ke všemu krásně svítí, takže jde dítě hlavně po něm. No a samozřejmě už vyzkoušel a pračku vypnul a když jsem ji znovu zapnula, probíhající program byl v háji a musela jsem zapnout znovu.
Mám náladu v háji, radovala jsem se z nové pračky a přitom to nejdůležitější nefunguje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59
4.9.16 19:11

Máme pračku LG, i když jiný typ (dva roky starou). Taky jsem měla podmínku dětské pojistky.
No, moc Vás nepotěším, protože taky zamkne všechna tlačítka kromě zapínacího. Nejhorší na tom je, že když pračku dítě vypne v půlce programu, je v ní mokré a tudíž těžké prádlo. Nové zapnutí zahájí program znovu a znovu si „zváží“ to prádlo - napustí hafo vody a ještě pere strašně dlouho :cert:
Tuhle dětskou pojistku vymýšlel chlap… Jinak jsme s ní spokojení, prostě jsme museli mrně naučit, že nesmí na pračce na nic tlapkat. Ale mají to vymyšlené fakt blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
4.9.16 19:12

@luci5 mám jiný typ, ale funguje stejně, zablokuje všechny tlačítka kromě on-off. Myslím, že to tak budou mít všechny. :nevim: Ale mám pračku v koupelně, takže jsem ji prostě zavřela a kluci tam nelezli, jelikož to neměli dovolené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.9.16 19:21

Taky mám LG pračku, ale už ji mám 6 let, takže je to už starší kousek. Dětskou pojistku má taky a blokuje úplně všechno. Koukám, že to novější modely asi mají jinak. Já na tu svou nedám dopustit, pojistka byla a je úžasná, protože děcka mi ji během praní neustále mačkaly a nedělo se nic. Všechno se odemkne až po odemčení pojistky, nebo doprání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
4.9.16 19:26

Taky máme starší LG, asi 5 let a pojistka zamkne vše, takže si malí můžou mačkat tlačítka se zvukem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
4.9.16 19:26
@sarty píše:
Taky máme starší LG, asi 5 let a pojistka zamkne vše, takže si malí můžou mačkat tlačítka se zvukem :-)

Ano, nám se též ozývá jen zvukový doprovod při mačkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11190
4.9.16 19:39

Bohužel, nový typ LG a pojistka zamkne taky vše, kromě hlavního tlačítka. Vyřešila jsem to tak, že peru hlavně v noci, kdy dcerka spí:-), nebo prostě koupelnu zavřu a dítě do ní nemá přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
4.9.16 19:44

No holky, mě picne :( :(
@Pooky Zrovna teď jsem koukala na displej jako blázen, že pračka bude prát ještě 3 hod 8o Hned mě ale napadlo, že si zvážila to mokré prádlo.
No opravdu chlapi :pocitac:
@HankaHK Nedá se nic dělat, ale malej nebude moci do koupelny když se bude prát. Štve mě to, protože jsme přizpůsobili byt tak, aby měl neomezený rozběh. Je v roce ještě telátko a nechápe, co znamená, když zahrozím..

Tak moc díky za info a pěkný večer všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11190
4.9.16 19:51
@luci5 píše:
No holky, mě picne :( :(
@Pooky Zrovna teď jsem koukala na displej jako blázen, že pračka bude prát ještě 3 hod 8o Hned mě ale napadlo, že si zvážila to mokré prádlo.
No opravdu chlapi :pocitac:
@HankaHK Nedá se nic dělat, ale malej nebude moci do koupelny když se bude prát. Štve mě to, protože jsme přizpůsobili byt tak, aby měl neomezený rozběh. Je v roce ještě telátko a nechápe, co znamená, když zahrozím..Tak moc díky za info a pěkný večer všem :mavam:

Mě se to jednou taky stalo, mám typ, kde mi to neukazuje zbývající čas, takže jsem čekala a čekala a čekala… Pralo to snad 4 hodiny, jak si o zvážilo to mokré prádlo… Jo, to vymyslel blbec a všude napíšou dětská pojistka, ale že nezablokuje vypínání, to už tam nenapíšou.

Však to synek čase pochopí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
4.9.16 19:53

U nas stacilo ty svitici cudliky zamalovat bilym lakem na nehty, prelepit bilou paskou, cimkoliv aby to nelakalo a nesvitilo, nepoutalo pozornost. Pak se to da za par let lehce odlakovat a je to. Je klid. * mam starou a je tam display a 1ten svitici cudlik na zapnuti, nevim jak je to u vasich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
4.9.16 20:26

@luci5 taky mame pracku LG a detska pojistka blokuje to hlavni :? Kdyz se mi stalo, ze to syn vypnul, tak jsem nejdrive dala to pradlo vyzdimat a terpve potom zmackla znovu program, nepere to potom tak dlouho. A zvukovy doprovod jsem vypnula, protoze to chodil syn zapinat, libil se mu zvuk tlacitek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.9.16 20:47

Máme taky novou LG a taky už jsem zjistila, že hlavní vypínač není blokován :D. No holky dostaly pěkný kázání, takže už jen koukají na světýlka, ale nedovolí si mačkat v průběhu praní…Já tedy jejich mačkací touhy uklidňuji tím, že za mé asistence volí program, když se chystám prát.
Jinak já bych v případě, že dítě vypne pračku a prádlo je nacuclé prvně odstředila a pak znovu zmáčkla program. Případně zvolila nějaká kratší. Mě se tedy na displeji zobrazuje délka programu a kdy bude hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
4.9.16 21:03

Holky, taky máme LG, nevim, jaky je to přesně typ, ale je se sušickou, stará asi dva roky..a samozřejmě ten samý problém s dětskou pojistkou :mrgreen: ale přišla jsem na to, že když ji malá ručka šmátralka vypne, stačí zapnout pračku a nastavit úplně stejný program (ale opravdu naprosto stejně včetně doplňkových funkcí) a po stisknutí startovacího tlačítka program normálně pokračuje :palec: teda pokud byl vypnutý až při máchání, tak to nefunguje, ale jinak joo ;) a taky ji dítko nesmí několikrát vypnout a zapnout, což u nás tedy převažuje :zed: no prostě pojistka na houby :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
4.9.16 23:16

Mam bosh mycku a to sami… zamkne vse, ale zapinani ne..
U susicky totez a jeste jdou otevrit dvirka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
4.9.16 23:21

@luci5
taky mám LG /5 let stará/ a su taky dost nas. ratá, když mi vypne malej pračk v půlce..
ale už vypínám jističe..
jakmlie zjistí že to nesvítí a nepípá, tak ho to nezajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí