Pračka Candy, jakou máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
salvia
25.9.13 12:05

nebezpecna pracka

Taky se rozhlížím po pračce Candy, a teď jsem narazila na jeden článek. Takže holky bacha na tenhle typ :!http://bydleni.idnes.cz/…trebice.aspx?…

• Citovat
  • Upravit
EvaL100
2.10.13 16:38

candy pračka a sušička

Tak ja mam už rok práčku Candy Grand Evo4 a som spokojná, nie je hlučná a ma vela programov, čo by som vytkla tak by mohla mať kratší prací cyklus, sama si reguluje čas počas prania, al zas mám vždy plnú práčku, takže si toho vela nezreguluje. A velmi dobry je krátky program 14-30-44 minutovy, na pár kuskov oblečenia. a od včera mae aj sušičku Candy A+++, zatial tiež spokojnosť, prádlo nezráža, len pponožky, ale tak sa musim s nou ešte naučiť pracvať. Tak ja možem len odporučiť.

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
2.10.13 16:40

Já ji mám 3.rok a jsem spokojená furt… a to mám taky těch 1400ot.

• Citovat
  • Upravit
pitaa
24.10.13 09:58

Candy

Candy když naložím více prádla tak neumí ždímat, to dělá ten šestej smysl asi…prostě moc jí nenakládat aby se tam to prádlo mohlo dobře rozložit… :roll:

• Citovat
  • Upravit
71
30.8.16 18:14

Ahoj, prosim nemáte někdo návod na použití pračky Candy, který by jste mi mohly poslat nafocený ( stači jen progaramy)? prosím =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3305
2.9.16 06:07

Ahoj, prosím o radu. Máme pračku Candy Evo 4 (přední plnění). Koupena byla loni v březnu, tudíž je ještě v záruce. Pračka teď začala rachotit. Chlap chtěl mrknout, tak to rozebral ( myslela jsem, že je tam něco zapadený). No každopádně jsou to ložiska :cert:. Jak na potvoru nemůžu najít doklad o koupi :oops:. Ale dnes mě napdlo, podívatse na stránky, kde jsem pračku objednala a faktura je tam ke stažení a k případnému vytištění. Bude stačit k reklamaci i tato faktura??? A můžu pračku dát k opravě kamkoli nebo musím jen do servisu, které mají na svých stránkách?? Ten co jsem si našla je taky Candy a údajně autorizovany :think:. Děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
14.3.22 18:46

Zdravím, oživuji tuto diskusi a vzhledem k tomu, že je staršího data, ráda bych se zeptala, jak jsou na tom pračky Candy dnes? Máte nebo měli jste ji někdo? Spokojenost? Poruchovost? Uvažuji nad touto značkou, mají i zajímavou akci na záruku, ale většinou jsem našla dost negativní zkušenosti, všechny ale právě několik let staré. Tak by mě zajímalo, jestli se značka za pár let třeba někam neposunula. Díky všem, kdo se podělí o zkušenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.3.22 19:33

Tak my máme Candy už asi 12 let a pořád pere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
14.3.22 19:58

Ja mam Candy uz treti. Mam tu levnejsi, myslim, ze stoji okolo 7-8 tis. Jenze obe deti maji kozni problemy a hodne mazeme ruznymi mastmi, kremy- hlavne mladsiho, takze peru opravdu denne a hodne mastne obleceni. Timto tu pracku oddelam, proto kupuji vzdy tu obycejnou. Poradil mi to i technik, co nam ji instaloval. Nez pry nechavat opravovat nejakou kvalitni….na to nase prani proste staci.
Tchyne ma Candy pres 10 let a spokojena. Ta tedy tak casto nepere :)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
14.3.22 23:03

Prarodiče mají Candy už dlouhé roky. Před časem ji museli nechat opravit, ale funguje doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.3.22 11:49

Za mě nejhorší pračka, kterou jsem kdy měla. Strop bylo, když mi pračka začala hořet. Naštěstí jsem byla doma. Pračku jsem neměla ani rok. Doporučuji LG nebo Samsung… Ano jsou dražší, ale kvalita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí