dětská pojistka u myčky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dětská pojistka u myčky
Ptám se majitelek myčky s viditelným panelem s tlačítky. Jak myslíte, že je důležitá ta dětská pojistka - blokace tlačítek? Líbí se mi jedna myčka, co splňuje vše co od ní chci, krom tohoto.
Ani ne tak kvůli dítěti, to si během mytí třeba i pohlídám…ale jde mi o to, že když před myčkou stojíte a vaříte, jestli si ty tlačítka stehnama nemačkáte a tak si myčku vlastně nepouštíte či nepřegramováváte omylem??? Mě se to totiž stává u tchýně u pračky, jak se kolem ní ochomítám a sedí mi na ní po koupání malá, tak stehnem furt mačkám nějaký čudlík a pouštím…to by mě u myčky děsně rozčilovalo. Díky.
Je to moje veliké dilema, zda ano nebo ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já myslím že důležitý to není aspoň pro mě, mě se nic nemačká a vařím a tak u toho. Myslím že tu dětskou na myčce mám a stejnak sem jí nikdy nepoužila. Mám jí už dva roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ali,
mám stejný názor, taky máme pojistku a taky jsem ji nikdy nepoužila. Zaprvé myslím, že by se toho tolik nestalo, kdyby ji děti pustily, ale ještě je to nikdy nenapadlo, a já jsem o ni nikdy nezavadila a to ji mám na opravdu frekventovaném místě mezi dřezem a lednicí. Pracovní deska na kuchyňské lince stejně trochu přesahuje (myslím, že ve většině případů), takže zavadit o myčku ani moc nejde. I když stojím přímo u ní, tak jsem cca 20cm od kraje desky, takže jsem dost daleko i tak.
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jí mám a jsem ráda, malej totiž děsně rád něco zapíná a když běží myčka, tak u ní nadšeně stojí a fandí
a chce to přepínat…takže zapnu pojistku a může mačkat co chce…za chvíli ho to nebaví, ale mám klid.
- Citovat
- Upravit
Moje dětská pojistka vypadá tak, že myčku když nemyju vyndám ze zásuvky. Malou to mačkání čudlíků potom přestalo bavit, když při tom nic nebliká. A už to nemačká ani když zrovna myju.
Milada
- Citovat
- Upravit