Vodní gril
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vodní gril
Chci se zeptat, máte někdo zkušenosti s vodním grilem??
Chceme koupit na naši terásku a zdá se mě to docela super , ale potřebovala bych nějaké reference:)
Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Elen !
Tento gril nemám, ale mám menší, elektrickej. Je to taková vanička, do které se nalije voda, nahoru se dá rošt a je to
Je tedy fakt že v poslední době se na něj víceméně práší, ale když na to přijde, doporučuji !!
Když jsem pomáhala v hospodě na hřišti, měli ho tam taky, dělali na něm o fotbale klobásy. Zkoušeli jsme i kuřecí a vážně to byla ňamka ![]()
Ale co je z tohoto grilu bezkonkurenční - to jsou topinky. Děláš je vlastně „nasucho“, žádný omastek - a jsou chutově stejné. A hlavně hned ![]()
- Citovat
- Upravit
Díky moc,
právě mě přijde , že když se topí dřevem, tak upečené jídlo navíc ještě voní kouřem a jestli je fakt šťavnatý a zdravý tak bychom právě do toho šli:)
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já mám elektrickej, protože ho používám doma (nemám zahrádku) takže mít na dřevo voní kouřem nejen jídlo
![]()
- Citovat
- Upravit
Oživuji téma, nemáte někdo zkušenosti s tímto grilem? Uvažujeme o vodním nebo s lávovým kamenem. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S vodním nemám. lávovej jsme měli dlouho a nešla bych do něj. bed by se museli kameny vyměnovat co 2-5 grilování nebo se na těch kamenech drí ten omastek a šťáva, pak se to tam pálí pipejká, přepaluje. no, zkrátka za mě ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama děkuji za odpověď, uvažujeme o http://www.vodnigril.cz/vodni-gril.htm, nabízejí se i napodobeniny http://www.heureka.cz/?… , ale četla jsem špatné recenze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes jsem viděla naživo ten vodní gril za 999,–Kč v Tescu a to je opravdu hrůza
, není nikdo, kdy by ochutnal z vodního grilu něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, gril Vogr jsem si pořídil asi před čtvrt rokem a můžu s klidem říct, že je to naprostá bomba! Lépe ugrilované maso jsem předtím nejedl. Doporučuji všemi deseti!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit