myčka nádobí Candy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj,
mám Candy sušičku, ale krátce. Zatím jsem spokojená. Myčku mám od Fagoru a má myslím 47 db a je fakt tichá. Záleží, jestli máš propojenej obývák s kuchyní. 55 by večer u tv podle mě rušila.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám od Candy ledničku (2roky) a pračku (3/4 roku) a jsem maximálně spokojená. Je to dobrá značka. Můžu vřele doporučit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám od Candy ledničku (2roky) a pračku (3/4 roku) a jsem maximálně spokojená. Je to dobrá značka. Můžu vřele doporučit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja mam vestavenou mycku Candy (hlucnost tusim 53dB) a jsem s ni naprosto spokojena. Hlucnost je v pohode, vim o ni ze myje, kdyz jsem v kuchyni, jinak ji neslysim.. Takze muzu klidne doporucit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky mám vestavěnou Candy už rok,ale jsem spokojená hlučnost nevím,ale vím o ní,že myje taky jen v kuchyni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja mam teda Whirlpool, ale hlucnost 48dB a je fakt ticha, mame kuchyni propojenou s obyvakem a mycka si tam jen potichounku susti ![]()
55dB mi prijde docela dost, ale zalezi, kde ji budes mit, u te TV by to asi rusilo
- Citovat
- Upravit
u TV ji mít nebudu, kuchyň a obyvák máme zvlášť. Můžu se ještě zeptat jaký typ myčky Candy máte? Děkuji za odpovědi.
- Citovat
- Upravit
Máte někdo zkušenosti s myčkou nebo jinými spotřebiči zn. Candy? Je hlučnost 55 dBd u vestavěné myčky hodně?
Díky, Markéta