Internet od U:Fona?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1268
24.1.08 18:11

Internet od U:Fona?

Ahoj holky,

nedávno u nás doma zvonila nějaká paní, že už u nás máme signál pro ten jejich U:fonovský „fofr internet“, paušální měsíční ceny mají o několik stovek nižší, než platím stávajícímu operátorovi, rychlost by snad mohla být taky vyšší, a proto jsem o tom začala uvažovat. Ale přece jen nejsou na trhu dlouho, tak by mne zajímalo, jestli od nich už některá jste připojená, tak jaké jsou Vaše zkušenosti s nimi? Jde mi o to, jestli je ten internet spolehlivý, nemá nějaké časté výpadky apod.
Budu vděčná za každý postřeh.
Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
24.1.08 18:35

Ahoj Gino,
zatím znám dva, kteří si nechali Ufouna zřídit a oba mají už zpátky UPC. :D O rychlosti prý nemohla být řeč. :? U nás už taky zvonil pán, který se představi: Dobrý den já jsem Ufon (i tak nějak vypadal). :lol: , tak jsem ho rychle vyprovodila. :lol: Takže já nedoporučuji, ale třeba se najde někdo, kdo pochválí. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
24.1.08 21:54

Ufoni hlavně zpoplatňují nadlimitní přenos dat, v paušálu jsou tuším 3G měsíčně, vše navíc si zacvakáš. U nás nepřipadá v úvahu, manžel si stahuje muziku a filmy, zůstáváme na wi-fi (agregace 1:5, deklarovaná rychlost připojení 2Mb/s, reál tak okolo 500kb/s, pokud nejsou prázdniny a „parchanti nehoní pidižvíky on-line“).
Takže záleží nač net používáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
5.7.08 13:54

Ufouna máme asi dva měsíce. Dost často vypadává, ale u nás je to nejspíš tím, že jsme na hranici signálu. Dříve jsme byli připojeni přes mobil (nic jiného tu nešlo) a tak musím říct, že ufon je jednak levnější a i rychlejší. Ale pokud jsi ve městě, máš úplně jiné možnosti a najdeš určitě rychlejší a spolehlivější možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
29.5.13 10:24

Ahojky, chci oživit tuto diskusi - vzhledem ke stáří příspěvků se chci zeptat zda-li někdo máte novou zkušenost s tímto internetem od U:fona - ceny mají zajímavé - nejsem moc náročný uživatel jde mi o to, že se chci podívat na maily, přečíst nějaké články či brouzdat tady na e-miminu. Jednou měsíčně dětem stáhnu nějakou pohádku.
Zaujala mě nabídka 8G net za necelý 300.
Teď mám od Vodafone 4G a na měsíc mi to stačí bohatě.

Budu ráda za jakoukoli zkušenost!!!

• Citovat
  • Upravit
3624
29.5.13 11:03

@alli_li My jsme od nich internet měli, měla jsem taky těch 8 GB, ale internet byl tak pomalý, že když jsem si chtěla pustit písničku na Youtube, tak jsem ji nejdříve musela nechat celou načíst, jinak se přehrávání sekalo. Za modem jsem platila 500,– a když mi ho potom dcera zničila, tak nový stál 1500,–, měla jsem pár měsíců do konce smlouvy, tak jsem nový nekupovala, internet nepoužívala, doplatila podledních pár měsíců a odešla od nich. K mojí msůle zrušili pobočku v našem městě, takže jsem musela výpověď rušit poštou a pozor, automaticky prodlužují smlouvu, takže ji musíěš sama dva měsíce před koncem vypovědět. Já už bych od nich nikdy žádnou službu nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí