Mop H2O z teleshopingu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mop H2O z teleshopingu?
Holky, máte někdo tento mop? http://www.tv-products.cz/parni-mop.html
Mně se ten princip líbí, nevypadá to jako úplná blbost. jenže… teleshopingu zrovna moc nevěřím, mám takový divný pocit, že jsou to šmejdy a jen lidem lžou
. Já fakt nevím ani proč, prostě tyhle reklamy na mě takhle působí. Jenže tohle mě moc moc láká
![]()
Máte to někdo? Je to dobré? Nebo znáte něco takového od jiné firmy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Od chvíle kdy jsem viděla tu reklamu, intenzivně přemýšlím nad tím, kam se ta šílená špína poděje? Přece ji ta pára nesežere! Tak kam mizí? Do kapsiček z mikrovlákna? Sakra, to musí být teda pořádné kabely! Já tomu rozhodně odmítám věřit ![]()
Radka
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, tak na to jsem taky zvědavá… ![]()
Taky mě to moc láká, reklama je udělaná opravdu hoodně lákavě ![]()
Naši si koupili z TV-product „multičopr“
Takový ten mixér a jsou s ním moc spokojeni a vypadá i docela bytelně … ![]()
Teď ještě jak dlouho vydrží
.......
Možná by nevadilo zajít do kamenného obchůdku TV products a nechat si tam ten mop předvést ![]()
Kdyby jste někdo měl takovou možnost
Prosím, prosím, písněte ![]()
Zatím pa L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem ještě hledala na netu celkem dobré ohlasy byly na tento:
http://www.aamobilmarket.cz/…dsdetail.asp?…
I když taky moc nevím, jak to funguje, ale třeba ty parní „kachny“ si tu lidi chválí......
Nejde mi přímo o ten H2O, právě že si říkám, že bude určitě na trhu něco kvalitnějšího.
Uvidíme, kdo se ještě ozve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vtip je v tom že to čistí čistou podlahu - takže nejprve zamést nebo vysát a pak tu nalepenou špínu vyčistit párou. Ty utěrky se mění - jsou buď jednorázové nebo froté a ty se pak normálně vyperou v pračce.
Taková podlaha je opravdu čistá a asi to nebude až tak časově náročné a hlavně se u toho člověk nenadře… Mi osobně by se čistič líbil, to rozhodně, ale raději jsem zainvestovala do pořádného vysavače - páru si nechám na později - podobně poslouží i mop…
Je ale fakt, že pára vyčistí i sedačky nebo koberce - prostě je jako otře a sebere špínu, to mop neumí. A taky by mě zajímala přímá zkušenost - hlavně jestli to není krám, který jen leží v komoře a nepoužívá se…
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě by taky zajímalo kam se ta šlína poděje … šak v reklamě s tím utítaj i špinavou podlahu jako se smetím
. Tchýně po tom taky touží .. dokonce jsem hledala a na netu mop našla za necelých 1500,–. A dokonce byli i ty utěrky levnější …
Jinak to vypadá pěkně, mě by se to na naše lino asi hodilo, bo máme takový hrubý, a hadrem z toho špínu jen tak nedostanu
.
Tak čekám na info jestli to už někdou koupil ![]()
- Citovat
- Upravit
Já ne, ale moje mamka s tím uklízela v německu, kde je to asi běžná součást domácnosti. Moc si to pochvalovala, předtím jen vyluxovat a pak to vzala tou párou. Prý to stírá skvěle, byla z toho nadšená. Tak nevím.
Ale asi by bylo fakt nejlepší zajít si do obchodu jejich shopu nebo někam a nechat si to předvést. Taky jsem se málem nechala zlákat, páč mám po celém bytě dlažbu a plovoučku, tak by se mi to docela hodilo. Jen nevím, po jakém čase se musí vyprat nebo vyměnit ta utěrka. Vždyť po nějakém čase pak „stíráte“ tím špinavým, nebo se pletu?? No nevím, ale taky jsem po tom už pokukovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak mamina ho má a zkušenosti následující: 1. spokojenost 2. Je dost těžký (ale jak mamina dodává, pro ní je teď těžký i obyč smeták) 3. pokud jste na jednom místě déle než 8 vteřin (třeba na linu) vytvoří se bílý flek, kteerý pak jde odstranit octem. Ale i přes toto, je s ním opravdu spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a nezachytí se ta špína na té utěrce jako prostě na hadru, který má člověk na smetáku?
Já někdy před stíráním zametám, někdy ne. Takže mám pak někdy ten bordel z podlahy na hadru a pak vymáchaný v kýblu.
Ale uklízečky ve špitále, kde jsem dělala, měly takové velké mopy s vyměnitelným koncem a ony jen stíraly, nezametaly před tím. Bordel vylévaly s vodou v kýblu.
Já koukám na ten druhý odkaz, na ten modrý mop. Nějak mi je sympatičtější. Ještě projdu net......
Děkuji za všechny připomínky a názory!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky taky mě to láká takže jestliopravdu někdo máte poblíž prodejnu prosím prosím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojik holky,
tak jsem si mopik koupila. A vyzkousela v kuchyni na dlažbě. A ejha kolem sporaku je cista nemastna zem. Ze by to fungovalo?? Jediné co mě teda docela vystrasilo je ta mokra zem. Ale zjistila jsem ze je to az po delsi dobe pouzivani jak se ta uterka nacuca vodou. Takze kdyz se sunda a vyzdima tak je to pak zase ok
Já jsem zatím spokojená
A jeste to chci vyzkouset na koberec atd.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já nevím… mi ty teleshopingové krámy propagované skopčákem Horstem připadají na hovínko…
Na superčistou podlahu naleju motorový olej, přejedu mopem. A pak mám představu, že všechno, co se do utěrky mopu nacucalo si rozjezdím po všech podlahových krytinách v domě. Nešla bych do toho, stejně jako do všech ostatních „Vé kráječů“, sekáčků, zázračných pánví a parních hrnců. Už vidím jak mi po pár týdnech stojí zaprášený telekrám hluboko zastrčený kdesi v nedohlednu. Než za patnáct stovek nějaký parní nesmysl, raději si přidám a koupím kvalitní vysavač. Nebo jiný spotřebič.
Pavloska
- Citovat
- Upravit
mě by spíš zajímalo, kde se pak dají sehnat ty náhradní hadry…nikde jsem to nenašla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já to pořád ještě zvažuju. Koupila jste si ho ještě některá? A který, ten z televize?
Mamulinko, používáš ho a jak jsi spokojená?
Díky,
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak ho mám. ![]()
Ne tenhle, z tv, ale jiný, víc univerzální. Já to teď nemůžu najít na netu
Vypadá jako vysavač. Má nástavec na hladké podlahy, na koberce a na okna. Hlavně má ale trysku. S tou se skvěle čistí zašlá špína.
Kdo máte starší kuchyň s plynovým sporákem, tak budete blahem bez sebe, když to zkusíte
Takovou tu paltavou špínu od plynu to vyčistí úplně fantasticky.
Pavlosko, neboj, taky neskáču na ty přiblblé reklamy od Horsta a podobných. Rozhodně si doma nesypu kafe na koberec, nesmažím vajíčka na kapotě ani nevysávám koule na kuželky
Jenže spojení páry a tlaku mi přišlo dost logické. No a na netu jsem pak našla lepčí čističe, než ukazjí v tv. Záleží jen, kolik do toho chce člověk investovat.
No a ještě jeden postřeh: kdo máte nový byt, kde to ještě novotou voní, tak ani pára není potřeba. To fakt stačí vlhký hadřík
Ve starším bytě, kde už je taková ta špína v mezírkách, spárách apod, takové to, co jde hůř čistit, tak tam se ta parní tryska určitě vyplatí. To pak je radost koukat, jak ta špína mizí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit