Mop H2O z teleshopingu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zorko,
dej sem prosím odkaz na ten tvůj nebo aspoň jak se jmenuje. Už jsem se rozhodla, že si ho koupím, ale nevím který.
Díky moc,
Halka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Halko, je to divné,a le já ho nemůžu nikde najít, jako by byl stažený z trhu nebo co ![]()
Na jednom shopu jsem ho našla, ale nemají ho skladem
http://www.elektrocoleti.cz/DetailPage.asp?…
V tom obchodě, odkud ho mám ho už nemají ![]()
Pokud bys to měla spíše na čištění sporáku, digestoře, spár apod., tak si myslím, že by byl lepší ten ruční.
Podlahu to stírá dobře, ale je vlhká. Je blbost, co říkají v televizi, protože od té páry se namočí ten hadr a ten je mokrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam zalusk taky na jeden parni mop ale mam strach ze to bude kram.....jenze je vice druhu takovych mopu…muzes mi rict presneji jaky mas?..ja mam zalusk na tento…http://www.topshop.cz/index.asp?tn=productview&pid=83644&referrer=zbozi
- Citovat
- Upravit
MOP
Ja ten mop koupil je to na nic umeje kousek podlahy a zbytek zošmudlá.
- Citovat
- Upravit
Máme parní mop z TV reklamy od tchýně. Zkoušela jsem zatím jen ten ruční parní čistič v koupelně. Po deseti minutách jsem to vzdala. Vůbec nic se nestalo. Ten podlahový mop jsem zatím ani nevybalila. Nicméně jsem z diskuzí postřehla, že je podlaha po použití hodně vlhká a proto se nehodí třeba na plovoučky, parkety a už vůbec ne na koberce. Takže u nás bych musela stejně nakonec vzít klasický mop. Tudíž nám ten „zázrak“ leží ve sklepě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mop H2O
Máma si ho pořídila někdy vloni a nemůže si ho vynachválit. Je fakt, že když napaříte podlahu, vytáhnete z toho i po normálním utření dost, hlavně ze spár. Tu parní kačenku na rohy a mop na podlahu, co se týká přischlých nečistot na sporáku a podobně- není problém, fakt jsme s tím spokojení ![]()
- Citovat
- Upravit
diky
ahojky ja jsem dlouho vahala jestli si koupim mop H2O ale diky tomu ze jste s tim tak spokojeny tak do toho asi pujdu dekuji ![]()
- Citovat
- Upravit
h2o
Tak ako to je v reklame ukázané to vôbec nefunguje!!! Ja som si ho kúpila a vyskúšala a či sú to koberce alebo okná alebo dlaždičky v kúpelni vodný kamen aj zažratá špina sa ani nepohne!!!
- Citovat
- Upravit
Holky s tím mopem je to tak, že téměř všechny mopy na českém trhu jsou levné kopie (napodobeniny) toho pravého z reklamy, takže hodně taky záleží jaký si kdo koupí. Pozn: a i když prodejci používají originální reklamu, originální spoty apod, po zakoupení vám přijde levná kopie, bohužel se toto moc neví a i já to zjistila až po tom, co jsem si jeden zakoupila. Někde Vám prodejce přizná že se nejedná o originál, většinou ale dělají jako že o tom neměli ani tušení aby se nedostali do problémů… Na youtube si můžete prohlédnout hned několik videí o rozdílech mezi kopií a originálním výrobkem. Já jsem si tedy nakonec ponechala tuto kopii (je levnější než originál) protože pěkně leští zrcadla a baterie, ale k jinému účelu se to asi použít nedá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit