Stolní trouba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj,
ja bych se nejdriv zjistila, jestli stávající trouba je dobře nastavená …třeba je to zbytečné kupovat novou …mno nevím …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stolní trouba
Loan : správně nastavená ?? Když ji jdu používat, otočim kolečkem jak chci péct (zespoda, shora, z obou stran) a nastavim na jakou teplotu. Co víc nastavovat ?? Žádné jiné funkce tam nejsou.. Třeba jsem opravdu blbá, ráda si nechám poradit ![]()
- Citovat
- Upravit
Oooo nerikam, ze jsi blba … nevim, co mas za troubu, ale treba moje svagrova taky nemohla pect, otacela cudlikem ruzne a porad to spatne peklo …az pak na to nejak prisli …nevim ..mno ..
a driv ti pekla normalne? a treba by oprava nestala tolik, kdyz vlastne nevis? A ani te neodrazuju od koupi nove trouby, ja se jen ptala, vis …
s temi stolnimi troubami nemam zkusenosti …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
my jsme měli na starém bytě tuhle
http://www.obchodni-dum.cz/…-bila/43431/
nebyl tam zavedený plyn, byla tam jenom elektrika a sporák tam být nemohl.
Byla jsem s ním moc spokojená, pekla jsem v ní naprosto všechno - od kuřete, kachnu až po vánoční cukroví, trvalo to tak jako v normoš troubě
Je na ní teda i 2 plotýnkový vařič ale ten jsme nepoužívali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stolní trouba
Loan : ne dobrý, to já říkám že jsem blbá
Jo jo, dřív pekla normálně ![]()
Jitula : to je fajn, podívám se po něčem s podobnýma vlastnostma - jen bez těch plotýnek
Normální sporák nemám protože taky nemáme plyn, přípojka sice je ale jen kvůli nepravidelnému pečení tam plyn mít nemusím. A i je to úspora místa, sice by se tam ještě sporák vešel ale už bych neměla kam dát věšák s prádlem a i umístěním by to nebylo ideální ![]()
- Citovat
- Upravit
TAPTINKA: jo pokud nepotřebuješ ty plotýnky tak určo bez nich..... ještě učetříš ![]()
já s ní byla fakt spokojená, ten rok jsme měli asi 17 druhů cukroví ![]()
do té doby jsem pekla v remosce ( taky to šlo, ale rozbila se potvůrka
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
stolní trouba
Překvapuje mě ta cena - +- 1800,– Kč. Je to sice dost peněz, ale mile mě to překvapilo, čekala jsem +- 5tis
Díky za rady.
- Citovat
- Upravit
Ahojky, taky shanim nejakou nejlepe co nejlevnejsi stolni troubu, protoze mikrovlnku nechci, sporak s troubou nemam - mam jen sklokeramickou desku a na mikrovlnku s horkym vzduchem nemam penize, tak shanim stolni troubu, nasla jsem Moulinex - nevypada spatne a stoji kolem 1500kc, mate s ni nekdo zkusenosti? viz treba na http://www.obchodni-dum.cz/…ibrna/43350/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem
Protože nevím na koho se obrátit, zkouším to tady..
Už při pečení cukroví jsem si všimla, že trouba peče nějak divně - hlavně veškeré cukroví bylo okamžitě hnědé (nespálené, prostě zhnědlo, i když bylo ještě syrové). Žádnou pří:,–(ou to být nemohlo. O víkendu jsem zapékala filé - normálně se dělá tak 20min, teď skoro hodinu a půl !! Dá se nějak zjistit, jestli trouba funguje správně ? Přijde mi že ať ji nastavím na 120 nebo na 250 stupňů není v teplotě rozdíl.
Vzhledem k tomu, že vím co stojí oprava si myslím že se vyplatí koupit rovnou novou - využít novoročních slev.
A teď co mám a potřebuju - jde o stolní troubu (čili ne sporák, jen jakoby větší mikrovlnka, položí se na skříňku, na linku apod, prostě „krabice“). Elektrickou. Už jsem koukala na net (např. http://www.obchodni-dum.cz/…trouba/k327/ ) ale když já se v tom vůbec nevyznám ! Nerada bych koupila „lepší mikrovlnku“, to ne, to je něco jiného. Prostě chci troubu, ve které upeču koláč, maso - a tak no..
Snad mi někdo rozumí ??
Nevím co mám chtít aby měla ta trouba za vlastnosti. Jen vim že bude stát na lince, takže nechci žádnou xxl velikost. Aby byla elektrická. Aby se do ní vešel standartní plech na pečení, pekáč na maso… atd
Loni jsem takhle kupovala pračku - sem zvedla telefon, zavolala poradce uvedeného v jednom internetovém domě - a řekla mu: „Představte si že jsem ženská, ještě k tomu blondýna - potřebuju pračku, která bude mít plnění z boku, bude mít energetickou třídu A, a aby se vešla do linky. Co má mít víc nevim poraďte. A taky značku - na značkové (kde se platí spíše značka) nemám, ale nerada bych koupila nějakého "vietnamce""
Pán se sice smál, ale poradil
A i řekl kterým značkám se vyhnout - těm "jakobyvietnamskýmadihasatd“
Jenže teď bych raději přivítala „ženské rady“ 
Tak co, zkusí mi někdo poradit ? A omluva za dlouhý příspěvek